NIVEA Protect & Shave: inovacija brijanja za žene

07/09/2016

Njegujuće brijanje za žene nikada nije bilo ugodnije

Nive anam predstavlja svoju inovativnuu Protect&Shave liniju za njegujuće brijanje za žene koja se sastoji od četiri proizvoda - revolucionarnog Protect&Shave brijača s pokretljivim zglobom, Protect&Shave gela za brijanje, Shower&Shave gela za tuširanje i After Shave losiona za tijelo.

Posebna gošća, dermatologinja dr. med. Željana Bolanča objasnila je važnost ženske depilacije, njege kože prije i nakon brijanja te opisala što se sve događa koži tijekom tog procesa. Kako bi udovoljila zahtjevima i potrebama modernih žena NIVEA je povezala stručnost u njezi kože i segmentu brijanja.

NIVEA Protect & Shave linija

”Uklanjanje nepoželjnih dlačica na nogama, ispod pazuha i na bikini području za većinu žena dio je svakodnevne njege. Pri tome preferiraju mokro brijanje, jer je ono temeljito, vremenski učinkovito i istovremeno bezbolno. No svako brijanje za kožu znači stres, a najčešće posljedice su peckanje, svrbež i crvenilo. S obzirom da je NIVEA stoljećima sinonim za njegu kože, željeli smo napraviti iskorak i u segmentu brijanja kako bismo ženama pružili optimalno rješenje - nježno i temeljito uklanjanje dlačica u kombinaciji s njegom i zaštitom kože”, rekla je Katja Pavli, brend menadžerica tvrtke Beiersdorf i dodala: ”Nova NIVEA Protect&Shave linija temelji se na rezultatima prve Beiersdorfove znanstvene studije o ženskim dlačicama pod nazivom ”Atlas dlačica”. Zahvaljujući studiji otkrili smo karakteristike ženskih dlačica i dizajnirali reviolucionarni brijač s pokretljivim zglobom. Također, svi proizvodi unutar linije međusobno se nadopunjuju te pružaju koži najbolju moguću njegu za vrijeme i nakon brijanja.

NIVEA PROTECT&SHAVE LINIJA ZA NJEGUJUĆE BRIJANJE

Ključni sastojci:

Aloe vera: Ekstrakt dobiven iz lišća aloe vere bogat je vitaminima, mineralnim solima, aminokiselinama i enzimima. Prilikom nanošenja na kožu djeluje hidratantno i potiče obnavljanje stanica. Ovaj biljni gel ima gotovo potpuno identičnu pH-vrijednost kao ljudska koža i zbog toga ima tako snažno ljekovito djelovanje.

Ekstrakt magnolije: Odlikuje se antioksidativnim i protuupalnim djelovanjem te čini kožu svilenkasto glatkom.

Kamilica: Flavonoidi i eterična ulja kamilice umiruju kožu i štite je od iritacija te sprečavaju pojavu crvenila.

Pantenol: Poznat je i kao provitamin B5. Ima ključnu ulogu u stvaranju novih stanica kože i tijekom izmjene kožnih tvari te djeluje umirujuće i protuupalno.

NIVEA PROTECT & SHAVE brijač s pokretljivim zglobom
Inovativni 360° pokretljivi zglob s 5 kvalitetnih oštrica elegantnog dizajna optimalno se prilagođava oblinama ženskog tijela, omogućavajući vrlo precizno i nježno brijanje. Posebno ugrađeni jastučić za njegu s aloe verom i vitaminom E na koži stvara zaštitni sloj koji njeguje kožu i brijanje čini ugodnim. Ergonomska ručka osigurava sigurno klizanje brijača po koži i za vrijeme tuširanja. Za glatku i njegovanu kožu.

NIVEA PROTECT & SHAVE gel za brijanje
Kremasti gel s njegujućim vitaminom E i ekstraktima kamilice i magnolije stvara zaštitni sloj na koži te omogućava posebno temeljito i sigurno brijanje. Njegujuća formula štiti kožu od nadraživanja i čini ju glatkom. kn.


NIVEA SHOWER & SHAVE gel za tuširanje i brijanje
Bogata formula s ekstraktom magnolije nježno čisti kožu i olakšava brijanje s izuzetno kremastom pjenom. Nježan miris savršeno nadopunjuje ovaj 2u1 proizvod - za dugotrajno njegovanu i svilenkasto meku kožu.


NIVEA AFTER SHAVE losion za tijelo
Nemasna formula s njegujućim pantenolom trenutno umiruje svježe obrijanu kožu i pruža joj 24-satnu hidrataciju. Za opuštenu i svilenkasto glatku kožu.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj