Nivea MicellAir Rose Water micelarna voda

20/09/2019

Nivea MicellAir Rose Water micelarna voda ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Ljubav na prvi pogled

Nivea MicellAir Rose Water micelarna voda: nježan poljubac ružinih latica na vašoj koži


Kao kraljici cvijeća, uvijek predivnoj ruži niti jedna žena ne može odoljeti. Ružičaste ruže poseban su simbol ženstvenosti, elegancije i često se poklanjaju kao izraz divljenja, zahvalnosti i sreće te ih pripadnice nježnijeg spola jednostavno obožavaju.

Simbolične poruke koje ruže prenose sigurno su vam poznate, ali koliko znate o ljekovitoj ružinoj vodici koja se od davnina koristi kao prirodni tonik koji osvježava kožu, čini ju mekom i hidratiziranom? Koristila ju je Kleopatra, Cezar se kupao u njoj, a u Indiji se i danas smatra osnovnim kozmetičkim preparatom.

LJUBAV NA PRVI POGLED NIVEA MicellAir ROSE WATER micelarna voda

NIVEA će vam ispričati priču o ovom dragocjenom sastojku koji ima antibakterijsku, njegujuću i mirisnu moć.
Gotovo sve žene ljubiteljice su dekorativne kozmetike i koriste ju svakodnevno bez obzira na tragove koje ostavlja na koži. Započeti dan šminkanjem nezaobilazan je dio jutarnje rutine, no završiti ga temeljitim čišćenjem daleko je bitnije za zdravlje i odmor vaše kože.

Nova linija NIVEA MicellAIR Rose water proizvoda za čišćenje lica temeljito će očistiti vašu kožu bez isušivanja i dokazati vam da je ružina vodica prirodni sastojak koji može zaista sve. Temeljito uklanja čak i vodootpornu šminku, hidratizira ju i ostavlja na koži mirisni poljubac ružinih latica koji se ne zaboravlja.

Očistite svoje lice NIVEA MicellAIR Rose water micelarnom vodom koja će zahvaljujući svojoj formuli s njegujućom ružinom vodicom ukloniti vodootpornu šminku s vašeg lica i učiniti ju čistom, mekom i glatkom.

Za zdrav izgled vaše kože pobrinut će se i NIVEA MicellAIR Rose water gel za umivanje koji djeluje kao magnet za vodootpornu šminku i prljavštinu na vašem licu i usnama.
Djelotvorne i praktične za svaku situaciju, NIVEA MicellAIR Rose water micelarne maramice natopljene ružinom vodicom nježno će ukloniti šminku s vašeg lica bez trljanja ili ispiranja i ujedno ga tonirati.

NIVEA MicellAIR Rose water micelarna voda s ružinom vodicom dubinski će očistiti vašu kožu bez isušivanja.

• Mirisna ružina vodica oživljava i hidratizira kožu.
• Pogodna za sve tipove kože.

Sviđa vam se?

Dajte joj glas ovdje u kategoriji LJUBAV NA PRVI POGLED.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj