Nikel Nikehidris

20/09/2020

Nikel Nikehidris intenzivna hidratantna krema ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Ljubav na prvi pogled.

"Čim dotakne Vaše lice, u Nikelhidris ćete se odmah zaljubiti", kažu nam iz Nikela. "Očarat će Vas nevjerojatan osjećaj ugode i svježine".

Najvažniji strukturni element stanične lipidne barijere naše kože su ceramidi (sfigolipidi i fosfolipidi). Poslagani su poput crijepova na krovu. Samo malo oštećenje površinskog sloja kože uzrokuje njihovo pucanje. Kroz ta, gotovo nevidljiva oštećenja, koža gubi vlagu, postaje suha, zategnuta, osjetljiva. U kremi Nikelhidris, prirodni biljni ceramidi su poput ceramida naše kože, poslagani u obliku tekućih kristala. U takvom organiziranom obliku, u kratkom roku obnovit će hidro-lipidnu barijeru kože i zaštitit će kožu od iritacija i transepidermalnog gubitka vlage iz dubokih slojeva.

LJUBAV NA PRVI POGLED Nikel Nikelhidris intenzivna hidratantna krema copy

Nanesite Nikelhidris kremu u tankom sloju na lice, vrat i dekolte. Prije kreme možete nanijeti nekoliko kapi Eliksira protiv bora. Ova je kombinacija savršen način da iskoristite sve prirodne sastojke NiKEL proizvoda za svježinu i ljepotu svoje kože.

DERMATOLOŠKI TESTIRANO
Proizvod nije testiran na životinjama

Pobjednica ELLE, SA, Beauty Awards u kategoriji Face Care, Moisturiser, po odabiru stručnog žirija.

#nikelcosmetics #nikelkozmetika #nikelhidris


Zašto volite Nikelhidris, pročitajte Vaše komentare ovdje

Isprobali ste ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj