Nikad više “bijela kao sir”: Znamo kako ljetnu boju zadržati do zime uz Biobazine SUN Body&Face kapi za samotamnjenje

06/10/2021

Biobaza SUN Body&Face kapi za samotamnjenje ove su godine nominirane za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Inovacija godine.

Kad je u pitanju brončani ljetni ten, svatko ima svoje mišljenje. Neki su zbog svoje blijede puti zauvijek osuđeni na titulu “bijela kao sir” dok neki čvrsto stoje iza odluke kako preplanuli ten jednostavno nije vrijedan rizika. A onda opet, svi bi mi da ljeto, ili barem savršeno osunčana koža, traje malo dulje.

Iako je nekada bilo potpuno drugačije, imperativ ljepote u Zapadnom svijetu u kojem živimo je taj da se preplanula put iznimno cijeni i smatra odrazom zdravlja i seksepila, dok se blijeda put nerijetko omalovažava. Tako možemo često čuti izreke poput "blijeda si kao sir" ili "izgledaš kao snjegović", a to su komentari koje realno niti jedna žena ne želi čuti dok uživa na plaži.

Zahvaljujući Biobazinoj inovaciji, čini se da imamo odgovor koji će prijati baš svakom tipu kože.


Biobaza Sun koncentrat za samotamnjenje u kapima idealan je za korištenje na licu i tijelu. Inovativna formulacija na prirodnoj bazi osmišljena je s ciljem postizanja prirodno osunčanog tena, bez izlaganja suncu. Dodajte proizvod u svoju hidratantnu njegu za lice ili tijelo te ga umiješajte u dlanu i nanesite na kožu.

biobaza

Dobit ćete lijepu, ravnomjernu osunčanost bez neugodnih tragova i mrlja. Obogaćen sokom aloe vere, ekstraktom zelenog čaja i vitaminom E, ovaj serum se može i direktno aplicirati na kožu za jači efekt tamnjenja. Rezultat je predivna, blistava koža prirodno brončanog tena.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj