Neobični savjeti holivudskih zvijezda za uljepšavanje

24/03/2011

I dok su im na raspolaganju novac i najbolji stručnjaci svijeta, pet zvjezdanih dama ima pomalo neuobičajene načine kako se (ne)uljepšavaju i (ne)održavaju svoj besprijekoran izgled o kojem se priča čim izađu na crveni tepih

a

Keira Knightley

Glumica je u jednom intervjuu priznala da voli istiskivati bubuljice iako joj je kozmetičarka to strogo zabranila.

"Imam puno bubuljica koje redovito istiskujem ispred ogledala u kupaonici. To je jedna od onih stvari koje svi radimo, a nitko ne bi trebao", rekla je Keira.


Demi Moore

"Detoksiciraju krv i zdravlje je tada odlično." Rekla je glumica o svojim malim pomoćnicama - pijavicama koje koristi kako bi se riješila svih toksina u tijelu.


Jessica Simpson

Zubar plavokose pjevačice nije bio nimalo zadovoljan kada je ona izjavila: „Ne perem zube svaki dan, samo ih prebrišem majicom ili nečim drugim. Znam da je to odvratno, ali uvijek imam svjež dah jer koristim vodicu za usta i zubni konac."


Gwyneth Paltrow

Glumica voli klistiranje i vruće staklene kupole koje se stavljaju na kožu jer tako iz tijela izbacuje toksine... navodno.


Lady Gaga

Pjevačica je otkrila da često ode u krevet ne skidajući tešku šminku s kojom se gotovo svakodnevno pojavljuje u javnosti.

„To nije dobro za kožu, ali blagoslovljena sam dobrim genima", zaključila je pjevačica koja je ujedno priznala da joj od previše blajhanja ispada kosa.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj