Nebo je granica! Maybelline Lash Sensational Sky High, maskara koja je već odavno osvojila TikTok, vaše trepavice odvest će na neku novu razinu

20/09/2021

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Maskara.

Proslavljena putem društvene mreže TikTok i rasprodana u većini zemalja, nova Lash Sensational Sky High maskara u samom startu postavlja vrlo visoka očekivanja.

Novi Maybellineov favorit dolazi u izrazito privlačnoj metalik ružičastoj ambalaži s utisnutim slovima zbog koje ju je teško ne primijetiti, a njezina formula obećava duge i guste trepavice iz svakog kuta.

sky high

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara dolazi u dvije nijanse, Blackest Black i Very Black, u maskari se nalazi i ekstrakt bambusa koji, prema kozmetičkom stručnjaku Ronu Robinsonu, pomaže hidratizirati trepavice i pružiti im veći volumen.

savitljiva četkica

Baš kao što s lakoćom svake trepavice pretvara u one koje pariraju umjetnima, maskaru je jednako lako ukloniti zbog čega ju je teško ne smjestiti među jednu od favorita.

Maskara dolazi s jedinstvenom četkicom s čak 6 vrsta dlačica za trepavice raširene poput lepeze.

beskrajna dužina

Sviđa vam se ovaj proizvod?
Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj