Nazivaju ga ‘photoshopom za lice’: Zašto je Vaseline Original Pure Petroleum Jelly zapravo čudotvorna inovacija?

24/09/2021

Vaseline Original Pure Petroleum Jelly ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Njega tijela.

Iako obožavamo pisati o seksu (to definitivno nije tajna) pomalo nas ljuti kad se jedan “svemogući” vazelin spominje s podsmjehom i to upravo zato što ga mnogi povezuju s radnjama koje čak ni ne spadaju u ogromnu listu stvari za koje je koristan. Znamo, vazelin je stekao tu reputaciju zbog svojih svojstava mazivosti, ali osim za "to", dobar je i za puno drugih beauty-stvari.

Osim što ga je moguće koristiti kao učinkovit lijek za spašavanje ekstremno suhe kože, vazelin služi i kao super učinkovito (ali i hidratantno) sjajilo za usne, pomaže u rješavanju problema suhih ruku, ali i liječi zanoktice, a služi i kao gel koji će vaše obrve držati na mjestu.

vaseline

Neki čak idu toliko daleko da vazelin koriste i kao svojevrstan “photoshop za lice” zbog efekta zamućivanja koje stvara na fotkama. Osim toga, vazelinom možete istaknuti i osvijetlili kapke, obraze i ramena preko cijele godine. Samo nemojte pretjerivati s količinom, a ako želite uspješno ukloniti šminku ostavljajući vaše trepavice nahranjenima, on to čini bez imalo muke.

Jennifer Aniston koristi ga i na području ispod očiju svaku večer prije spavanja.

Vaseline Original Pure Petroleum Jelly dubinski hidratizira kožu čineći je mekanom i elastičnom. Obogaćen je 100 % čistim vazelinom – mješavinom ulja i voska koji pomažu u dubinskoj regeneraciji suhe kože. Vaseline Original Pure Petroleum Jelly štiti od vanjskih utjecaja te pruža osjećaj trenutačnog olakšanja suhoj i ispucaloj koži. Dermatološki je testiran i pogodan za svakodnevnu upotrebu.

Uz niz prednosti koje donosi, Vaseline Protecting Jelly definitivno je must-have proizvod za baš svako kućanstvo.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj