Mogu li se parfemi miksati?

08/07/2019

Napokon imamo odgovor!

A odgovor je: mogu! To nam je u razgovoru potvrdio Anton Denver iz brenda Jo Malone London i otkrio kako uspješno kombinirati parfeme.

ANTON DENVER 1

1. Koja je vaša mirisna povijest - kako ste ušli u parfemski biznis?

Anton Denver: Za Jo Malone London i Estée Lauder grupaciju radim već tri i pol godine, a prije toga sam gotovo 12 godina surađivao s raznim brendovima u kozmetičkom biznisu. Sada radim kao regionalni edukator menadžer za Jo Malone London. Ali sjećam se da sam kao tinejdžer već obožavao parfeme, i sjećam se prvog parfema koji sam kupio: bio je to Estée Lauder Pleasures For Men. Još pamtim to kao da je bilo danas. Oduvijek sam bio lud za parfemima.

2. Jo Malone London poznat je kao brend čiji se parfemi mogu kombinirati. O čemu je riječ i postoje li neka pravila?

Anton Denver: Pravila u parfimiranju apsolutno ne postoje. Svatko može nositi svoj parfem ili svoju kombinaciju parfema kako god hoće. Jo Malone London specifičan je po britanskom načinu kreiranja mirisa, što znači da su naši parfemi načinjeni od vrlo malo sastojaka, no od najveće kvalitete. A ako u parfemima imate kvalitetne sastojke, možete ih kombinirati jer jedan neće poništiti drugi. Naprotiv, dva JML parfema kreirat će treći, potpuno nov parfem!

GiftwithProduct_HPCrop_1230x1230

 

3. Što je najvažnije što biste voljeli da ljudi znaju o brendu Jo Malone London?

Anton Denver: Za početak volio bih da svrate u naš butik u Zagrebu (na adresi Ilica 7) i da znaju da ih ondje nitko neće nagovarati da nešto kupe, nego da pronađu miris u koji će se zaljubiti.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj