Mirisne poslastice za sunčane dane

17/03/2014

Vrijeme je da teške, začinske parfeme smjestimo u ormarić do iduće zime...

Znojenje i vrućina intenziviraju miris parfema kojeg nosite. Kada je sunce visoko na nebu, a visoke temperature mame lagane haljinice na ulice, pospremite teške, preslatke i prezačinjene parfeme i zagrnite se svježim, laganim i prozračnim notama.

Yves Rocher Naturelle Eau de Toilette

Iskričavi buket jasmina i cvijeta breskve idealan je za tople i sunčane dane. Lepršav baš kao što ćete i vi biti dok ga budete nosili.

Anna Sui Secret Wish Eau de Toilette

Šumske vile kao inspiracija vidljiva u dizajnu bočice, te slatkaste, ali svježe note voća očarati će vaša osjetila. Dinja, limun i ananas za dašak svježine.

DKNY Be Delicious Skin Hydrating Eau de Toilette Spray

Osim što ćete noseći ga uživati u svježem mirisu zelenih jabuka, ova će vam poslastica istovremeno i hidratizirati kožu. Jedan je špric dovoljan da budete meki i mirišljavi cijeli dan.

Philosophy Pure Grace Eau de Toilette

Svi ljubitelji čistih mirisa uživat će u ovoj kreaciji. Ova mješavina kojom dominira lavanda podsjetit će vas na miris tek opranih plahti i toplo rublje koje leprša na proljetnom povjetarcu.

Kenzo Flower in the Air

Zahvaljujući kombinaciji malina, ružičastog papra i bijelog mošusa, noseći ovaj parfem imat ćete osjećaj kao da nježni i opojni cvjetni vjenčići krase vašu kosu.

L'Occitane Cedre & Oranger Eau de Toilette

Ovaj miris kombinirajući lepršave note naranče, limuna i bergamota stvara auru bujne šume prepune života.

Bvlgari Eau Parfumee au The Blanc

Bijeli čaj, bijeli papar, amber i mošus tvore kombinaciju punu energije i svježine, idealnu za tople ljetne dane. Osvježavajuće za vaše tijelo, ali i za vaše misli.

Elizabeth Arden Green Tea

Skromnog dizajna bočice, ovaj je parfem idealan za tople dane. Note zelenog čaja, jasmina, celera, mahovine i mošusa osvježit će vas i rashladiti kada temperature dosegnu svoj maksimum.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj