Minuta za sebe: tražimo šampiona među inovacijama za njegu

26/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Wellbeing.

Volimo proizvode koji nam čine dobro, ali i one koje čine dobro svijetu oko nas. Još malo više, volimo one koji i naš svijet čine malo boljim. Zato na oku posebno držimo sve one inovacije zbog kojih ćemo se osjećati trunku ugodnije i puno, puno opuštenije.

Tako posebne proizvide smjestili smo i u svoju, posve posebnu kategoriju. Predstavljamo vam nominacije u kategoriji koju smo nazvali Wellbeing.

Intimina Ziggy Cup menstrualna čašica

wellbeing-intimina-ziggy

Intimna, brand posvećen intimnom ženskom zdravlju predstavio je Ziggy Cup, prvu menstrualnu čašicu na svijetu koja se može nositi tijekom seksa. Ova revolucionarna čašica za višekratnu upotrebu svojim flat-fit dizajnom garantira udobnost, a prirodni i biorazgradivi materijali upravo su savršeni za tijelo i njegovo zdravlje.

Nikel ulje za njegu i masažu

wellbeing-Nikel-ulje-zimska-bajka

Nikel Zimska bajka ulje za njegu i masažu je savršen spoj dragocjenih sastojaka, bogat skupocjenim uljima i esencijama. Nekoliko kapi ovog koncentrata nanesenog na tijelo očarat će sva vaša osjetila, pružiti vam užitak i potpunu relaksaciju. Nekoliko kapi dodanih vašoj kupki potaknuti će eliminaciju toksina, pročistiti dišne putove, a vašoj koži dati neodoljivu mekoću i sjaj.

Biobaza After SUN SOS Body Yogurt

wellbeing-biobaza-aftersun

Biobazin After Sun SOS jogurt za tijelo svojom izuzetno ugodnom, osvježavajućom i lako mazivom formulacijom te svojim bogatim prirodnim sastavom intenzivno njeguje kožu nakon izlaganja suncu. Kombinacija umirujućih sastojaka - aloe vere, kamilice i pantenola, obogaćena je moćnim proteinima jogurta za učinkovito osvježenje, umirujući učinak i regeneraciju kože.
Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj