Mi smo se zaljubili.

28/01/2019

Isprobali smo 3 make-up čuda za usne, obrve & trepavice, i zaljubili se. Toliko, da smo ih odlučili ovog Valentinovog podijeliti s vama. Doslovce.

Baš kad smo mislili da se ništa novo niti zanimljivo neće desiti u 2019., u redakciju nam stiže mali paketić na kojem piše samo mark. Otvaramo ga, i prvo što vidimo su 2 make-upa u obliku nečega što nam izgleda kao tuš za oči (kasnije smo se uvjerili da nisu) i maskara koja svojom fluorescentnom boju nagovještava nešto ludo.

Screen Shot 2019-01-28 at 16.08.12

Avon mark. Lip Tattoo u boji Give Me Heat

Otvaramo prvi NMO (neidentificirani make-up objekt). Radi se o nečemu što izgleda kao dvostrana olovka, a zapravo služi kao ruž + olovka koji zajedno usnama daju intenzivnu boju i višesatnu trajnost. Toliku trajnost, da su je Avonovci odlučili nazvati mark. Lip Tattoo.

mark Lip Tattoo

Prije nego vam otkrijemo kako možete osvojiti Avon mark. poklon-paket, čitajte dalje.

 

Precizan vrh s jedne strane omogućuje lako iscrtavanje i definiciju usana, dok deblji kraj služi za popunjavanje usana bogatom bojom visokog intenziteta, koja ne isušuje usne (a to smo isprobali i na svojim usnama!). Dolazi u 8 neodoljivih nijansi, od kojih nam se (naravno) najviše sviđa crvena Give Me Heat (jer, ipak je uskoro Valentinovo!).

ELLA_DVORNIK

No, nismo mi jedini koji smo isprobali Avon mark. čudesa. Ako vas zanima što Ella Dvornik misli o njima, pogledajte video ovdje.

 

Osim dvostruke olovka/ruža za usne, Avon mark. Lip Tattoo koje doista traje “skoro poput tetovaže”, kako nam kažu iz Avona, tu je i mark. Brow Tattoo olovka s čudnovatim aplikatorom s trostrukim vrhom, koji (sjajna ideja!) imitira prirodne dlačice i omogućuje savršeno precizne poteze, kako bi oblik obrva i njihova definicija i gustoća izgledale što prirodnije.

PCCGD_MARK_002_MO_1202008MAY3018_CMYK

U svakom slučaju, uspjeli smo u samo 2 koraka dobiti efekt profesionalno iscrtanih obrva u trenu, uz izbor čak 3 različite nijanse za plavuše, brinete, i crnke.

mark Tattoo Brow_Blonde

Avon mark. Brow Tattoo

Avon je svojom make up linijom mark. (da, piše se malim slovom M i točkom na kraju) u samo dvije godine otkako je predstavljen beauty sceni donio svakojake make up inovacije, nešto potpuno novo i drugačije: od make upa koji je toliko dugotrajan i intenzivan da je baš poput tetovaže, pa sve do najnovije maskare Big & Phenomenal koja obećava maksimalan volumen i minimalno grudica—koja je ujedno i naš treći NMO (neidentificirani make-up objekt).

1044241_1 copy

KAKO OSVOJITI AVON MARK.

Za sve one koji su scrollali (ako ne i čitali) sve do ovdje, dosta o nama, pričajmo malo i o nagradnoj igri. Naime, ako u novom broju (točnije, Cosmo broj za veljaču 2019.) na stranici 139. pofotkate okvir s poklonom koji želite—a među njima je i Avon mark. paket koji sadrži Lip Tattoo, Brow Tattoo + Big & Phenomenal maskaru—i objavite ga na svom Instagram profilu sa 2 zadana hashtaga, postoji mogućnost da osvojite Avon mark. poklon paket koji dobiva vlasnik/-ca najkreativnijeg posta!

Kreativni natječaj trajat će do 13.02.2019. u 23h59', a pobjednike ćemo objaviti u rubrici Cosmo daruje 25.02.2019.

Više o Avonu na Avon.hr i Instagram @avonhrvatska

 

Fotografije: Cosmopolitan arhiva, Ella Dvornik Youtube screenshot

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj