MELEM s lavandom

11/09/2017

Volite Melem? Znamo zašto.

Taj osjećaj besprijekorne kože koja se sama hidratizira, koja je zaštićena i nježna, meka na dodir i lijepa na pogled, uvijek će biti tu zahvaljujući Melemu. Doprinos prirodnih aktivnih sastojaka ricinusova ulja, pčelinjeg voska i lanolina nezamjenjiv je i jedinstven.  Samo malo Melema i koža osjeća olakšanje. 

MELEM LAVANDA 6 

Novi Melemi s esencijalnim uljima, bez parfema i umjetnih mirisa, uz poznatu Melemovu učinkovitost pružaju i dodatne razloge za užitak – prirodna mediteranska esencijalna ulja lavande, kadulje i ružmarina. Ovi vrijedni mediteranski sastojci u Melemovoj formulaciji povrh savršene njege kože, pružaju nam priliku da se opustimo, razbudimo ili osvježimo, zahvaljujući aromaterapijskom djelovanju esencijalnih ulja. 

Melem s lavandom 

MELEM LAVANDA 8

Vrijedno prirodno esencijalno ulje lavande opušta, potiče regeneraciju kože, božanstveno miriše i pomaže nam da se riješimo stresa. U kombinaciji s Melemovom zaštitnom formulacijom, ovo mediteransko blago pomaže koži da ostane elastična i meka, obnovljene prirodne mekoće. Iznimna hidratantna zaštita sprječava isušivanje i brzo regenerira suhu ili čak i ispucalu kožu. 

Melem s prirodnim esencijalnim uljem lavande savršena je prirodna njega kože!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj