Melem je ‘pozelenio’: Jeste li već isprobali novi balzam za usne s dragocjenim eko CBD-om?

04/10/2021

Melem balzam za usne s 3% CBD-om iz ekološkog uzgoja ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Beauty preparativa prirodnog sastava.

Kažu da je melem ‘melem’, a sve ostalo kreme i to s dobrim razlogom - Melem je već desetljećima svačiji ‘go to’ kada je u pitanju intenzivna i učinkovita njega kože. Isti princip prenijeli smo i na njegu usana, a sada to činimo i uz pomoć CBD-a.

Naime, novi Melem balzam za usne obogaćen je s 3% kanabidiola (CBD) iz ekološki uzgojene industrijske konoplje te služi za umirivanje iritiranih, ispucanih i suhih usana.

melem

Ugodan film koji Melem ostavlja na usnama pouzdano štiti osjetljivu kožu od negativnih vanjskih čimbenika - hladnoće, vjetra i sunca uz snažno antioksidativno djelovanje. CBD potpomaže održavanje optimalne hidrolipidne ravnoteže te regeneraciju osjetljive kože usana uz neodoljivu mekoću.

Nova Melem kolekcija s dragocjenim eko 3% kanabidiolom dolazi u dva prepoznatljiva pakiranja - teglica od 35 ml i balzam za usne. Uz ugodan miris Melema i lagani ton svježine CBD-a uživat ćete u potpunom skladu kože i prirode.


Sviđa vam se ovaj proizvod?


Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj