Maybelline SuperStay Matte Ink i zašto je riječ o ružu čija se bočica u svijetu proda svakih šest sekundi

28/09/2021

Maybelline SuperStay Matte Ink ruž za usne ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Ruž za usne.

“Nakon što sam otkrila ovaj tekući ruž, brzo sam kupila po jedan u svakoj nijansi. Ovaj ruž se ne miče s usta!”, napisala je jedna korisnica na Amazonu.

Proizvod koji nosi titulu jednog od najpopularnijih je onaj s potpisom drogerijskog kozmetičkog brenda Maybelline. Uslijedio je val pozitivnih komentara diljem društvenih mreža. Čini se kako Maybelline jednostavno ne zna razočarati jer je i ovoga puta sve svoje zanosne boje prenio u novu formulu koja neće razočarati čak ni pod maskama.

maybelline

Riječ je o tekućem ružu koji na usnama traje i do 16 sati, a ostavlja mat efekt i baršunasti finiš. Dovoljno je tek jedanput prijeći preko usana i ruž na njima ostaje, a nanošenje je precizno zahvaljujući aplikatoru špičastog oblika.

Zahvaljujući njihovoj izrazito dugotrajnoj formuli, Maybelline SuperStay Matte Ink ruževi bez problema preživljavaju uživanje u hrani i piću, ostaju na mjestu pod maskama, a kod onih posebno uspješnih večeri, rado preživljavaju i strastvene poljupce. Drugim riječima, uklonit ćete ga samo onda kad vi to budete htjeli što će vam maksimalno uštedjeti vrijeme koje biste inače potrošili na sitne korekcije.

matte ink

Još jedan razlog zašto je mnogima omiljen beauty proizvod je i činjenica da nije potrebno izdvojiti vrtoglavo visoke iznose da bi u kozmetičku torbicu dodali super ruž ili sjajilo jer je na tržištu dostupan širok raspon proizvoda po pristupačnim, drogerijskim cijenama.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj