Max Factor: maskara s 2000 kalorija

09/09/2015

Poput male crne haljine, neke beauty ikone nikada ne izlaze iz mode

Moda se mijenja. Stil ostaje. Max Factor 2000 Calorie maskara predstavlja u make up-u isto što i mala crna haljina u modi, bezvremenska elegancija, apsolutni must have.
Ikona među maskarama za volumen slavi 20 godina svoje reputacije kao najbolja među najboljima u novom ruhu, svojoj novoj elegantnoj maloj crnoj haljini.
Max Factor 2000 Calorie maskara je vaš izbor više od 20 godina. Do 300% više volumena*!
Dostupna u tri varijante – Dramatic Volume - Waterproof/Vodootporna NOVO! – Curved Brush.

max factor 2000
Pat McGrath, Global Creative Design Director za Max Factor je rekla: „ 2000 Calorie maskara je moj izbor već godinama. Na nju se uvijek mogu osloniti bez obzira da li radim na snimanjima, ili u backstage-u modnih revija. Ultra – volumenska formula omogućuje lako nanošenje više slojeva, a sa tri varijante mogu se postići različiti efekti.“
Kako 2000 Calorie maskara postiže do 300% više volumena? Specijalna formula sadrži patentirane tekuće kristale koji nadograđuju dužinu i punoću trepavica, a zahvaljujući emulziji „vosak-u-vodi“ masakara se ne suši brzo, tako da je moguće nanijeti više slojeva maskare, a iznimno otporni vosak omogućuje volumen koji traje.
Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica savjetuje:
„Sjajna stvar je što je 2000 Calorie maskara odličan izbor za svaku prigodu – od decentnog svakodnevnog izgleda do večernjeg glamura. I to sve zahvaljujući četkici koja uvijek nanosi istu količinu maskare, i omogućuje kreiranje različitih izgleda. Trik za postizanje volumena i lijepo razdvojene trepavice je u cik-cak nanošenju. Tom tehnikom postiže se dodatni volumen u samom korijenu trepavica.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj