Max Factor Divine Lashes maskara potencijalni je nasljednik kultne 2000 Calorie maskare

24/09/2021

Max Factor Divine Lashes maskara ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Maskara.

Neke su žene rođene s dugim i gustim trepavicama kakvim mi ostali, “obični ljudi”, možemo samo zavidjeti. No, čak i one žude za još većim i još guščim efektom pa danas gotovo i da ne postoji žena koja u svojoj toaletnoj torbici ne nosi maskaru.

I dok neke od njih obožavaju isprobavati sve novo na tržištu, mnoge se od njih godinama vjerno drže svojeg favorita uz nadu da njihova miljenica nikada neće izaći iz prodaje. Ipak, beauty industrija neprestano donosi nove inovacije zbog čega je maskara na tržištu toliko mnogo da ih je gotovo nemoguće isprobati sve.

Srećom, Max Factor Divine Lashes po nečemu se posebno izdvojila od mnogih i definitivno zaplijenila pažnju vjernih obožavateljica kultne Max Factorove 2000 Calorie maskare i to zbog toga što pakiranjem, pa čak i svojom formulom, upravo na tu maskaru i podsjeća.

max factor divine lashes

Međutim, ima li potencijala da i ona postane bestseller?

Max Factor's Divine Lashes Maskara pruža božanstveno mekan volumen, sloj po sloj s kremastom formulom i ultra mekanom četkicom koja stvara nanošenje bez grudica.
Obogaćena pantenolom koji voli trepavice, bogata formula je otporna na mrlje i ne ljušti se.

Divine Lashes maskara stvara dramatičan volumen koji ostaje božanstveno mekan, sloj nakon sloja. S ultra-mekanom četkicom i laganom, kremastom formulom, trepavice su odvojene i clump-free, sloj nakon sloja za prirodno voluminozan finish.

S maskarom poput ovakve, možda je doista vrijeme da njezinu prethodnicu pošaljemo u mirovinu, a možda ćemo ih rado koristiti obje. Kako god bilo, Max Factorova bi se Divine Lashes maskara vrlo ubrzo mogla pronaći u mnogim kozmetičkim torbicama.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje

S.S.

Novo

Komentiraj