MAX FACTOR 2000 Calorie: klasik među maskarama

01/09/2016

Odličan izbor za svaku prigodu, kažu poznati vizažisti

Poput male crne haljine, neke beauty ikone nikada ne izlaze iz mode
Moda se mijenja. Stil ostaje. Max Factor 2000 Calorie maskara predstavlja u make up-u isto što i mala crna haljina u modi, bezvremenska elegancija, apsolutni must have.
Ikona među maskarama za volumen slavi 20 godina svoje reputacije kao najbolja među najboljima u novom ruhu, svojoj novoj elegantnoj maloj crnoj haljini.
Max Factor 2000 Calorie maskara je vaš izbor više od 20 godina. Do 300% više volumena*!

MAX FACTOR 2000 Calorie

Dostupna je u tri varijante – Dramatic Volume - Waterproof/Vodootporna – Curved Brush.

Pat McGrath, Global Creative Design Director za Max Factor je rekla: „ 2000 Calorie maskara je moj izbor već godinama. Na nju se uvijek mogu osloniti bez obzira da li radim na snimanjima, ili u backstage-u modnih revija. Ultra – volumenska formula omogućuje lako nanošenje više slojeva, a sa tri varijante mogu se postići različiti efekti.“


Kako 2000 Calorie maskara postiže do 300% više volumena? Specijalna formula sadrži patentirane tekuće kristale koji nadograđuju dužinu i punoću trepavica, a zahvaljujući emulziji „vosak-u-vodi“ masakara se ne suši brzo, tako da je moguće nanijeti više slojeva maskare, a iznimno otporni vosak omogućuje volumen koji traje.


Vanesa Ćopić, Max Factor vizažistica savjetuje:
„Sjajna stvar je što je 2000 Calorie maskara odličan izbor za svaku prigodu – od decentnog svakodnevnog izgleda do večernjeg glamura. I to sve zahvaljujući četkici koja uvijek nanosi istu količinu maskare, i omogućuje kreiranje različitih izgleda. Trik za postizanje volumena i lijepo razdvojene trepavice je u cik-cak nanošenju. Tom tehnikom postiže se dodatni volumen u samom korijenu trepavica.“

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj