Maska za lice pod tušem

10/02/2014

Maske za lice posebno su iskustvo. Oživljavaju umornu kožu, umiruju iritacije i često imaju bolji učinak od obične kreme. Jednom ili dvaput tjedno uzmite pola sata pauze i učinite koži veliku uslugu

Uradi sam. 

Potrebni su vam sljedeći sastojci – pola iz kuhinje, a pola iz kupaonice: 2 žličice Nivea Soft kreme iz hladnjaka; 1⁄4 svježeg krastavca; 3 žličice svježih listova metvice; 1 žličica limunova soka i 1 čvrsto tučeni bjelanjak. Sve pomiješajte i nanesite na suhu kožu lica te se opustite 20 minuta. Ova će maska omekšati kožu zahvaljujući krastavcu, metvici i limunu, a nahraniti zahvaljujući bjelanjku (i Nivea Soft kremi.) Masku možete držati i dok ste u kadi jer toplina kupke poboljšava djelovanje aktivnih sastojaka. 

Još brži trik. 

Ako vam se ne da pripremiti svoju masku za lice, napravite klasični ekspres SPA tretman za lice. Uzmite masku (preporučuje se doza veličine oraha) i raspodijelite je ravnomjerno po licu počevši od sredine prema rubovima, do linije kose. Nanesite je kistom da bi bolje ušla u kožu, ostavite je na licu 10 minuta i potom uklonite maramicom. 

 
Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj