Mali Melem u novom ruhu – isti iznutra, novi izvana!

23/09/2015

Dobre vijesti dolaze iz Melema!

Deset-mililitarski Melem u teglici mijenja svoju vanjsku ambalažu. Kako biste ga što prije mogli početi koristiti, te kako biste ga lakše pronašli na policama, vanjska kutijica je zamijenjena kartonskim blister pakiranjem. Samo odvojite pvc kućicu i Vaš omiljeni mali Melem spreman je za korištenje!

Melem je originalna krema koja voli zdravu kožu i svakodnevnom upotrebom omogućava Vam da koža bude hidratizirana, nahranjena i otporna na vanjske utjecaje. Melem preventivno intenzivno njeguje i poboljšava opće stanje kože, vraća joj mekoću i elastičnost. Aktivno zadržava vlagu, hidratizira i omekšava suhu kožu cijelog tijela te stvara zaštitni sloj koji štiti kožu od pucanja. Melem obnavlja kožu i smanjuje tegobe koje imaju osobe s kožnim problemima, vraća koži mekoću i elastičnost uz pouzdano revitalizirajuće djelovanje, stoga ga koristite svaki put kada želite umiriti osjetljivu i nadraženu kožu.
Područje primjene Melema je jako široko. Melem štiti od vjetra, hladnoće, sunca, suhog zraka, kod boravka u prirodi i sportskih aktivnosti. Pomaže kod kod nadražaja kože, crvenila i iritacije nakon brijanja i depilacije. Smanjuje hrapavost kod svih oblika suhe, tvrde i zadebljale kože – npr. na petama i laktovima. Ublažava crvenilo od uboda kukaca i olakšava brže zarastanje rane. Melem umiruje crvenilo kod raznih vrsta opeklina i iritacija npr. od sunca te smanjuje napetost kože. Stvara zaštitni sloj na koži i umanjuje mogućnost pojave sunčanih alergija.


Melem je posebno pogodan za upotrebu u trudnoći te kod dojilja. Redovita uporaba Melema sprječava pojavu strija na trbuhu i bedrima do koje dolazi zbog naglog širenja kože u trudnoći. Također, pouzdano se sprječava pucanje bradavica kao i strije na dojkama. Aktivno djelovanje Melema posebno je dobro za njegu prsiju za vrijeme dojenja. Svojom razmazivošću Melem olakšava neprekidno izdajanje i masiranje dojki te čini kožu mekom i elastičnom. Melem se maže više puta dnevno na bradavice prilikom dojenja, čini kožu bradavica elastičnom i nije ga potrebno ispirati jer je potpuno neškodljiv za novorođeno dijete.


Melem je idealna krema za njegu dječje kože, jer štiti od djelovanja vlage i sprječava dodir kože sa štetnim tvarima. Melem djeluje blagotvorno, umiruje nadraženu kožu, a istovremeno intenzivno regenerira i hrani nježnu bebinu kožu. Pomaže i kod sprječavanja manjeg pelenskog osipa i crvenila stražnjice. Također, suhi zrak u stanovima zbog grijanja u zimskim mjesecima isušuje i osjetljivu dječju kožu dok ju Melem štiti i sprječava daljnje prekomjerno isušivanje.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj