Make up trend za proljeće 2020 koji ćete lajkati

02/03/2020

Istražili smo make-up palete za proljeće/ljeto 2020. i zavukli se iza kulisa jedne poznate modne revije kako bismo saznali sve o trendovima sezone.

Istražili smo make-up palete za proljeće/ljeto 2020. i zavukli se iza kulisa jedne poznate modne revije kako bismo saznali sve o trendovima sezone. Ako je suditi po tome, ovog proljeća u trendu će biti pješčane, svjetloljubičaste, pastelno ružičaste i bež nijanse.

chanel spring summer 2020 inspiration 14

 

“Bilo je lijepo u pustinji, ali prilično neočekivano“, kaže Chanelova vizažistica Lucia Pica, koja je u potrazi za inspiracijom otputovala u pustinju Sjeverne Afrike gdje je provela nekoliko dana u društvu fotoaparata. “U pustinji gotovo da dominira jedna jedina boja, a to je svijetloljubičasta”, kaže Lucia, porijeklom Talijanka, koja je 2015. postala kreativna direktorica za Chanelovu make-up diviziju.

chanel spring summer 2020 inspiration 6

No, kada bolje pogledamo, tu su i nijanse ružičaste, bež boje pijeska, smeđe, i mnoge druge suptilne nijanse svojstvene pustinjskom krajoliku.

chanel spring summer 2020 make up packshots 5

Na modnoj reviji za proljeće/ljeto 2020., Lucia Pica kreirala je make up look na licima modela, i pritom je pretpremijerno koristila paletu proizvoda iz kolekcije Desert Dream, a look je opisala ovako:

chanel ss2020

Kako bih stvorila dojam pretjerane prirodnosti, uz podlogu sam dodala Baume Essentiel brončani puder Golden Light na obraze i uz nos, a dodala sam i pjegice kako bih stvorila iluziju kože okupane suncem!”. Na kapcima, slavna vizažistica je koristila tekuće sjenilo u nijansi Quartz Rose, a na usnama Rouge Allure Liquid Powder boju za usne Radical, dodavši malo transparentnog sjajila Rouge Coco Gloss Crystal.

Ivo Parać

Novo

Komentiraj