Make up tajne s Oscara

03/03/2011

Dodjela Akademijinih kipića je za nama, a vizažistica Angela Levin otkrila je što ju je inspiriralo za besprijekornu šminku koju su nosile njezine klijentice, glumice Sandra Bullock i Nicole Kidman

d

d

- Nicole sam napravila glamurozan holivudski izgled s pomalo europskim šarmom i seksepilom kakav je uvijek imala Brigitte Bardot. Izgledala je seksi i zaigrano. Prekrasne blijede usnice pune sjaja, ružičasti obrazi i glamur. Željela sam sve to istaknuti, baš kao i njezinu prekrasnu kožu i oči - rekla je Angela za Nicole koju često šminka za važna društvena događanja, a otkrila je i gdje se rodila ideja za šminku prošlogodišnje dobitnice Oscara Sandre Bullock.

- Moja inspiracija za Sandru bila je prekrasna princeza iz bajki. Za mene je Sandra utjelovljenje elegancije i jednostavnosti te sam željela da njezina šminka sve to naglasi. Od podloge na dalje sve je bilo podređeno tome da zasja, a to sam postigla raznim sjenilima. Nisam ih nanosila previše, a pomoću tanke linije tuša njezine oči jednostavno su postale još divnije nego što su bile - otkrila je Angela.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj