Make-up-scena ima 20 razloga za slavlje

11/12/2020

Giorgio Armani Beauty slavi veliku obljetnicu

Čini se kao da je bilo jučer kada je talijanski dizajner predstavio svoju prvu kolekciju make-upa, no vjerovali ili ne, bilo je to 2000. godine—prije točno 20 godina.

Povodom velikog slavlja, Giorgio Armani Beauty proslavio je kampanjom s potpisom slavnog fotografa Karima Sadlija, u kojoj njegove vjerne ambasadorice—glumica Cate Blanchett, te supermodeli Barbara Palvin, Greta Ferro, Madisin Rian i Sara Sempaio—nose majicu s dizajnerovim foto-portretom.

ARMANI Cate_Blanchett_Copyrights Tom Munro for Giorgio Armani beauty_PR only_A4_CMJN_BD

Od samih početaka, Armanijev brend je promijenio make-up scenu inovacijama i formulama koje su nastale iza kulisa njegovih modnih revija, u suradnji sa slavnom vizažisticom, i vjernom suputnicom na svim njegovim revijama, Lindom Cantello. Tekući puder Luminous Silk bio je prvi rezultat filozofije ljepote ove marke, odnosno postizanja savršenog tena laganim proizvodima. “Luminous Silk odmah je postao kultni proizvod za vizažiste, a zatim i obične žene. Savršen je za profesionalnu upotrebu te pruža sjajan, prirodan i svjež ten. Ključ je u isticanju dobrih obilježja te smanjenju vidljivosti loših pomoću svjetla i sjene,” izjavila je Linda Cantello, međunarodna vizažistica za Giorgio Armani.

GIORGIO ARMANI BEAUTY LUMINOUS SILK


.
I doista, ubrzo nakon predstavljanja ove prepoznatljivo elegantne kolekcije make-upa, veliki svjetski vizažisti prigrlili su njegove formule, pogotovo sada već kultni tekući puder Luminous Silk. Jer, kako kažu make-up znalci, Luminous Silk je jedan od rijetkih tekućih pudera koji jednako dobro izgledaju u stvarnom životu (IRL in-real-life), kao i na fotkama koje objavljujemo na Instagramu.

ARMANI Sara_Sampaio_Copyrights Karim Sadli for Giorgio Armani beauty_PR only_A4_CMJN_BD


Nakon uspjeha s Luminous Silkom, redale su se make-up uspješnice. Lip Maestro napravio je 2012. malu revoluciju u svijetu make-upa za usne. Njegova formula zapravo je stvorena iza kulisa modne piste, kada je međunarodna vizažistica tvrtke Giorgio Armani Linda Cantello pomiješala čiste pigmente s prozirnim gelom baršunaste teksture. The rest is history.

ARMANI Lip Maestro

U suradnji s Giorgio Armani Beauty laboratorijima, dobro čuvana tajna formula slavne vizažistice i talijanskog dizajnera, razvila se u revolucionarnu Lip Maestro formulu boje za usne sa sjajnim, intenzivnim mat učinkom i nježnim, baršunastim osjećajem na usnama.

ARMANI Barbara_Palvin_Copyrights Karim Sadli for Giorgio Armani beauty_PR only_A4_CMJN_BD

Neo Nude, kolekcija predstavljena 2018., popratila je novi trend “nevidljive dekorativne kozmetike” koja je formulirana tako da poboljša prirodnu ljepotu i otkrije jedinstveni izgled svake osobe, umjesto da ga transformira.

ARMANI Greta_Ferro_Copyrights Karim Sadli for Giorgio Armani beauty_PR only_A4_CMJN_BD

Naposlijetku, Giorgio Armani jednom je rekao da vjeruje da ljepota prvenstveno dolazi iznutra. "Moje kreacije ne služe tome da prikriju ili sakriju osobnost pojedinca, već tome da je otkriju,” rekao je Giorgio Armani povodom velike godišnjice.

Cosmopolitan čestita na 20 sjajnih godina, a Giorgio Armani Beauty proizvode pronađite ekskluzivno u odabranim Douglas parfumerijama, i na www.douglas.hr .

I.P.

Novo

Komentiraj