Od Chandlerove palete od neizostavnog ‘ruža za muškarce’: Revolution izbacio novu seriju make upa u znaku Friendsa

07/04/2021

Dragi fanovi, konačno smo doživjeli dan kada možemo kupiti svoj vlastiti Ichiban ruž!

Kad su u pitanju nezaboravni “Prijatelji”, naši su novčanici otvoreni za apsolutno sve pa zato nije ni čudo da smo s veseljem dočekali drugi nastavak Revolution X Friends linije, ovoga puta inspirirane muškim dijelom ekipe.

Nova serija nudi tri nove mini palete: Ross, Chandler i Joey paletu kao i dvije velike palete pod nazivom “Forever Flawless We Were On A Break” prepunu šarenih tonova i “Forever Flawless I’ll Be There For You” paletu kao stvorenu za zaljubljenice u tople, zemljane i nude nijanse.


Ipak, zvijezda kolekcije definitivno je kultni “Ichiban” ruž koji zapravo dolazi u ulozi ekstra njegujućeg balzama za usne plavkaste nijanse zahvaljujući kojoj ćete nakon 2-3 sloja postići prepoznatljivi “Joey” look, naravno, ako to želite.


Osim toga, kolekcija će uskoro u ponudi imati i sprejeve za setiranje, ali i velike make up pakete u znaku Rachel, Monice i Phoebe koji uključuju paletu, ruž, masku za lice, sjajilo za usne te prigodne umjetne trepavice.Osim makeupa, Revolution nas je počastio Central Perk paketom koji, osim što izgleda totalno neodoljivo, dolazi s njegujućim proizvodima kao što su piling za usne, maskica za usne te maslac i piling za tijelo s mirisom potpune nostalgije.


Tu su i neodoljive make up spužvice s prepoznatljivim simbolima zbog kojih ćemo imati ozbiljnih problema u odabiru samo jednog dijela ove neodoljive kolekcije.


Bilo kako bilo, u niskom smo startu, a sve što nam preostaje je strpjeti se još samo malo prije nego ostatak kolekcije bude dostupan i na našem tržištu.Photo credit: Revolution Beauty London

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj