Madonnin prvi parfem

18/04/2012

Zar je moguće da najveća pop-zvijezda dosad nije imala svoj miris? Moguće. Kao i u svemu, težila je savršenstvu i kaže kako je tek nakon 15 godina rada na mirisu uspjela doći do njega. Truth or Dare zasigurno će biti još jedan u nizu njezinih hitova

madonna

Iz nekog razloga svi mirisi koji su joj se tijekom godina u procesu rada svidjeli bili su preskupi za masovnu proizvodnju. Možda najveća pop-zvijezda ikada priznala je da je opsjednuta mirisima i da je cijelo vrijeme težila stvaranju nečeg osobnog, što će biti pravi izraz njezine osobnosti, ali s kojim će se i drugi moći posvetiti. Inspiraciju je pronašla u svojoj majci. "Moje najstarije sjećanje na majku je njezin parfem. Nosim ga sa sobom posvuda. Ona je uvijek mirisala na gardeniju i tuberozu, opojnu mješavinu koja je ženstvena i tajanstvena. Željela sam ponovno stvoriti ovaj miris, ali s nešto svježine i novine. Nešto iskreno, ali i izazovno, odatle i ime - Truth or Dare (istina ili izazov)", izjavila je Madonna.
Potraga za klasično bezvremenskim, ali modernim mirisom je završena i javnosti je predstavljen Truth or Dare. Namijenjen je ženama od 25 do 45 godina.
Madonna je bila uključena u proces stvaranja surađujući sa Stephenom Nilsenom iz kuće Givaudan. Kreirali su kompoziciju bijelog cvijeća na gurmanskoj pozadini koja će, vjeruju, oduševiti različite generacije žena.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj