Lykke mirisni medaljon

18/10/2019

Nakit s dozom sreće...

Lykke - nakit s dozom sreće hrvatski je brand koji na domaću modnu scenu unosi dašak inventivnosti koji će zauvijek promijeniti očekivanja od omiljenog modnog dodatka - nakita. Lykke mirisni medaljoni zahvaljujući posebno kreiranim spužvicama upijaju vaš omiljeni parfem (ili eterično ulje) i otpuštaju ugodan miris tokom dana. Mirisi evociraju uspomene, naglašavaju našu osobnost i utječu na naše raspoloženje, zato Lykke ogrlice s mirisnim privjeskom dolaze u paketu s dva visokokoncentrirana organska eterična ulja hrvatskih proizvođača. Izrađene su od kirurškog čelika visoke kvalitete, a njihova posebnost leži u njihovim hipoalergenim i antikorozivnim svojstvima te pozlati od 18 karatnog zlata koja dolaze u zlatnoj i rozo zlatnoj te srebrnoj boji. 

 

LYKKErozeta

Kolekcija Lykke mirisnih medaljona predstavlja 13 različitih medaljona koji se mogu personalizirati na više načina: 

- odabirom željenog motiva

- gravurom na poleđini medaljona

- odabirom pozlate u srebrnoj, zlatnoj ili rozo zlatnoj boji.

- odabirom dva eterična ulja koja dolaze uz ogrlicu

- u kompletu s nakitom dolazi i 10 raznobojnih spužvica koje se mogu mijenjati ovisno o outfitu i mirisu koji želite nositi taj dan

U Lykke mirisnoj kolekciji nakita posebno se izdvajaju mirisni  medaljoni inspirirani hrvatskom baštinom i tradicijom. Inspiracija za ovu kolekciju su bile prirodne i povijesne ljepote Hrvatske kojima se kroz Lykke mirisne medaljone dodalo malo boje i mirisa, te oživjela povijest koja se želi kroz Lykke nakit ispričati. Među prvim mirisnim medaljonima inspiriranim hrvatskim nasljeđem i ljepotama ističu se Rosetta from Slavonia (s motivom đakovačke rozete), Adriatic Coral (s motivom koralja) i Croatian Sea (s motivom ribe). Simboli iz ove limitirane kolekcije nastali su u suradnji s poznatom domaćom ilustratoricom Majom Tomljanović.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji "NIJE BEAUTY, ALI NAS ULJEPŠAVA".

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj