Lux-Factor Eyelash serum - za trepavice koje obaraju s nogu

31/08/2016

Bez osjećaja peckanja i iritacije očiju, te bez štetnih nuspojava, terapija serumom za rast trepavica Lux-Factor Eyelash namijenjen i najosjetljivijim očima.

Lux-Factor Eyelash je senzacionalna inovacija na području znanosti u kozmetičkoj industriji. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikuli (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju.


100% učinkovita inovacija koja već nakon 2-4 tjedna dovodi do gušćih, dužih, tamnijih i punijih trepavica. Također djeluje i na obrve. Svi sastojci u serumu klinički su testirani i dokazano djeluju na rast trepavica, što potvrđuju i stručnjaci i farmaceuti.

g

Vjeruju mu i brojne poznate osobe, koje su o Eyelash serumu izjavile:

Lana Jurčević:
˝Danas i trepavice možeš 'uzgojiti'. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo... nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala - da ne ni bilo da vam mažem oči.˝

Antonija Šola:
"Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor."

Ecija Ivušić:
"Ovo je početak ljubavi između Lux-Factor-a i moje malenkosti.˝

Ivana Delač Đolo:
˝Otkad koristim LUX-FACTOR serum za rast trepavica, one su hidratizirane, njegovane, otpornije i puno većeg volumena nego prije. Dovoljan je samo jedan sloj maskare i svega nekoliko minuta za lagani make-up kako bi oči bile naglašene i lijepe.˝

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj