Lux-Factor 4D Hyaluron krema protiv bora - prirodom do mladolikog tena

31/08/2016

Uz klinički i dermatološki testiranu formulu, Lux-Factor 4D Hyaluron krema spada među najučinkovitije inovacije u kozmetičkoj industriji za smanjenje bora i sprječavanje starenja kože.

Lux-Factor patentirana formula 4D Hyaluron je profesionalna klinički dokazana terapija protiv bora i starenja kože. Riječ je o najučinkovitijoj i sigurnoj formuli protiv bora koja je pogodna za sve tipove kože, na kojima su izražene duboke bore i borice. Idealna kombinacija 100% prirodne hijaluronske kiseline i senzacionalne 4D anti-wrinkle formule protiv bora osigurava, da je Lux-Factor 4D Hyaluron krema sigurna i dokazano učinkovita terapija protiv bora. 

Svi sastojci patentirane Lux-Factor 4D Hyaluron formule, klinički su testirani. Dokazano djeluje na smanjenje bora, što potvrđuju stručnjaci i farmaceuti.

f

Jasna Martinjak, mag. farmacije:
˝Kao magistra farmacije, svojim pacijentima, starijim od 30 godina, za smanjenje bora i sjajan izgled kože savjetujem Lux-Factor 4D kremu protiv bora, koja sadrži 100% hijaluronsku kiselinu. Prirodna, patentirana 4D formula protiv bora djeluje u dubljim slojevima kože i na taj način učinkovito poboljšava izgled bora. Već nakon prve upotrebe čak i duboke bore su znatno glađe. Redovitom upotrebom poboljšava se tonus kože, a bore se lijepo izglađuju. Lux-Factor 4D hijaluronska krema klinički je testirana, ima sve relevantne certifikate i ne izaziva neželjene pojave. I sama, za njegu lica koristim Lux-Factor 4D hijaluronsku kremu protiv bora i toplo je preporučam svim ženama koje žele imati mladenačku kožu i blistav ten.˝

f

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj