L’Oréal Paris True Match: puder koji se stapa s bojom i teksturom kože

09/09/2015

True Match tekuća je podloga koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože i pritom joj daje prirodni izgled i lijepi ten

Odabrati pravu nijansu podloge pri svakodnevnom šminkanju težak je zadatak za žene. Rezultati pogrešnog izbora su osjećaj zategnutosti na licu, primjetne linije u borama, loša razmazivost, neprimjerena boja, itd.

L’Oréal Paris nudi rješenje: True Match tekuća je podloga koja se savršeno stapa s bojom i teksturom kože i pritom joj daje prirodni izgled i lijepi ten. A rezultat? Lagan, ujednačen ten za svaku ženu. Prirodni izgled s dodirom savršenosti!

8 nijansi True Match tekućeg pudera podijeljene su na temelju dva kriterija: ton i boja tena.
Tri tona tena su: hladni (COLD), neutralni (NEUTRAL) te topli (WARM). Nijanse su razvrstane i prema jačini boje tena – od najsvjetlijih (2) do najtamnijih (5). Svaka nijansa proizvoda nosi oznaku gdje slovo predstavlja ton (W, N i C) a broj jačinu boje tena (2,3,4,5).

true match pack

Upravo stoga odabir najbolje nijanse za pojedini tip kože više nije problem. True match je tekući puder koji se savršeno prilagođava boji i teksturi kože. Postojan je tijekom 8 sati, jednostavno se nanosi i ne ostavlja tragove. Ujedno hidratizira kožu i vidljivo smanjuje nepravilnosti. Dermatološki je testiran.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj