Ljubav na prvi miris: Čiji nas je zaveo sve do trona?

16/10/2021

Predstavljamo vam nominacije za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji ženski parfem.

Iskreno, više ni ne znamo stoji li ona da miris kave doista može “pročistiti” naše noseve jer smo ih i ove godine dobro zaposlili ne bi li vam predstavili najbolje od najboljih… a onda, uz vašu pomoć i onaj koji odnosi apsolutnu pobjedu.

Izbor je posebno kompliciran kad je riječ o parfemima jer kako odabrati samo jedan pravi u moru zavodljivih, slatkih, misterioznih i pomalo čarobnih nota? Kao i uvijek, vaša će ipak biti posljednja.

Pripremite pulsne točke: ovo su naši finalisti:

s.Oliver For Her

soliver

Ženski parfem s.Oliver For Her očarava svojim elegantnim ružičastim mirisom koji otkriva žensku senzualnost kroz cvjetnu srednju notu s turskom ružom, lagano aromatičnim strukom i nježnom magnolijom. Miris sadržava crveni papar, osnažujuću bergamotu i egotični duh ličija. Omotan mekanom irisom, mošusom i jantarom, ženski štih kompozicije dolazi do baršunastog završetka.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

gucci

Gucci Flora Gorgeous Gardenia miris upakiran je u prekrasan flakon izrađen od 10 % recikliranog stakla s ružičastim lakom na bazi vode. Etiketa je ukrašena karakterističnim cvjetnim Gucci motivom. Bit parfema savršeno utjelovljuje slobodoumna Miley Cyrus i svijet oko nje, svijet pun rock-and-rolla i čudesnog cvijeća koje predstavlja njegov razigrani kontrast.

Najprije će vas osvojiti profinjen miris sočne kruške zaokružene notama crvenog bobičastog voća i talijanske mandarine. Zatim će vas očarati čista, kremasta gardenija s pomalo voćnim i zelenim podtonom, kao i blistave note bijelog cvijeta jasmina. Na kraju će se zrakom proširiti slatkaste note pačulija i smeđeg šećera.Znamo da znate tko zaslužuje pobjedu. Pobrinite se da istu i odnese i za svog favorita glasajte ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj