Promo

Liposmose - serum protiv podbuhlosti očiju

08/12/2021

Posebno formuliran za osjetljivo područje oko očiju, serum Liposmose pruža trajno rješenje za sve probleme kože oko očiju. Cijelo područje oko očiju je revitalizirano. Područje konture oka je ojačano i zaštićeno od vanjskog stresa, a pod­ buhlost je vidljivo smanjena.

Koža oko očiju je najtanje područje, na kojem je epiderma 5 do 7 puta tanja od ostatka lica. Sadrži manje površinskih lipida, tanak sloj korneocita i ogra- ničenu funkciju barijere, zbog čega može biti osjetljiva na stres iz okoliša, kronobiološko i bihevioralno starenje. U nedostatku hipoderme, područje oko očiju je osjetljivije i tako pospješuje pojavu podbuhlih podočnjaka. Često povezani s umorom ili starenjem,iskazuju se opuštenim kapcima, nakupljanjem limfe, kao rezultat izmijenjenog matriksa koji je manje sposo- ban očuvati stijenke krvnih žila, ili nakupljanje masti u tkivu.

Y 3

PROIZVOD ZA NJEGU PREPORUČEN ZA TRENUTNA STANJA KOŽE S PODBUHLOŠĆU

Kontura očiju je vrlo krhko područje koje trpi stalna naprezanja: koža kapaka jedna je od najpokretljivijih struktura tijela; podbuhlost konture očiju mora se njegovati zasebno i komplementarno, bilo da je uzorkuje nakupljanje vode ili masti.

Serum Liposmose sadrži aktivne sastojke s trostrukim osmoregulacijskim, lipolitičkim i učvršćujućim djelovanjem kojim pruža cjelovito rješenje za probleme konture očiju. Ekstrakt Rance crvene morske alge potiče protjeca­ nje vode u područjima retencije kako bi se ograničilo njezino nakupljanje i stvaranje vodene podbuhlosti. Tetrapeptid sa svojim lipolitičkim djelovanjem pospješuje razgradnju lipida i doprinosi smanjenju obujma i dubine masnih vrećica. Učvršćujući aktivni sastojci imaju »učinak liftinga« na podbuhlost. Koža područja oko očiju je ojačana da bi se mogla bolje boriti protiv svako­ dnevnog stresa. Tekuća i ultra upijajuća, njegova je tekstura idealna za osjetljivo područje oko očiju te donje i gornje kapke. Kongestija očiju je smanjena, smanjen je obujam podbuhlosti, a u oči se vraća iskra sjaja.

Y 1

3 PRAVCA DJELOVANJA

Djelovanje protiv vodene podbuhlosti

Ekstrakt Rance crvene morske trave ima nevjerojatnu sposobnost prirodnog sintetiziranja osmoregulacijskog sredstva koje se naziva »Digeneaside«, uključenog u regulaciju koncentracije otopljene soli i protoka vode. Vrlo brzo djeluje na vodenu podbuhlost olakšavajući protok vode u područjima retencije.

*ograničava nakupljanje vode ispod očiju

*smanjuje volumen podbuhlosti

Djelovanje protiv masnih vrećice

Lipolitički tetrapeptid Peptid stvoren od četiri aminokiseline s lipolitičkim djelovanjem koje inhibira nakupljanje lipida.

*sprječava stvaranje masnih naslaga i smanjuje postojeće

*smanjuje izgled i obujam podbuhlosti

Djelovanje na opuštenost kože

Ekstrakt manioke (Manihot Esculenta) Stvara molekularne mreže koje učvršćuju, šire i brzo stvaraju visokoelastičan film na površini kože za poboljšanje mikro površine kože.

*zaglađuje i učvršćuje područje oko očiju

Kompleks matrikina

Mali peptidi koji se prirodno nalaze u koži imaju sposobnost reguliranja slijeda zbivanja potrebnih za regeneraciju kože. S godinama, proteini koji se koriste u sastavu, povezivanju i koheziji derme i dermo- epidermalnog spoja značajno se smanjuju. Unutar ovog proizvoda ovaj kompleks pomaže:

*vidljivo učvrstiti područje oko očiju za korigiranje i zaštitu kože od vanjskih faktora stresa

*poboljšati elastičnost kože

Y 4

PREDNOSTI PROIZVODA

Proizvod za njegu kože formuliran za otečene oči, serum Liposmose pruža višestruke prednosti:

• hidrira područje oko očiju

• smanjuje otečenost područja oko očiju

• smanjuje obujam podbuhlosti

• revitalizira umorne oči

• učvršćuje područje oko očiju

• jača kožu oko očiju

PREPORUKE ZA UPOTREBU

Kod kuće: Nanesite nekoliko kapi na očišćenu kožu ujutro i/ili navečer na cijelo područje oko očiju, s naglaskom na podbuhlost, dok se proizvod potpuno ne upije.

Maloprodajne veličine: bočice od 8 ml i 30 ml

Foto: PROMO

Cosmopolitan.hr

Novo