Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra njega za lice SPF 20

29/09/2020

Lancôme Rénergie Multi-Lift Ultra njega za lice SPF 20 ove je godine nominirana za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Njega lica / Intenzivna i anti-age njega.

Više od 25 godina, Lancôme Rénergie linija je stručnjak na području iznimnih proizvoda koji utječu na vidljive znakove starenja kože za žene koje žele samo najbolje, kako u životu tako i za svoju kožu.

Lancome-Cream-Renergie-Multi-Lift-Ultra-SPF-cream-50ml-000-3614272916371-Top

S Rénergie Multi-Lift Ultra njegom za lice, Lancôme je stvorio novu generaciju krema protiv vidljivh znakova starenja kože: dokazana trostruka učinkovitost obogaćena s Lancôme ekstraktom lanenog sjemena za efekt podizanja kože.
Nova Rénergie Multi-Lift Ultra njega za lice SPF 20 aktivira tri ključna parametra kože kako bi obuhvatila sve vidljive znakove starenja u isto vrijeme:

• Zaglađuje bore
• Učvršćuje kožu
• Pruža ujednačen, besprijekoran ton kože

Jedna stanica, jedan sastojak, jedna krema – ciljana trostruka učinkovitost za podizanje, učvršćivanje i ujednačavanje tona kože.

Lancome-Cream-Renergie-Multi-Lift-Ultra-SPF-cream-50ml-000-3614272916371-Swatch


JEDNA STANICA, FIBROBLAST
‘’GLAVNA’’ STANICA ZA ČVRSTU, PODIGNUTU & UJEDNAČENU KOŽU

Fibroblasti su dermalne stanice odgovorne za sintezu kolagena koji osigurava da koža ostaje učvršćenom. Da bi mogle pravilno raditi, ove stanice moraju biti sigurno pričvršćene na svoju glavnu stanicu, potpuno raširene i savršeno zategnute. S godinama, fibroblasti postaju slabiji te njihov oblik postaje zaobljeniji što uzrokuje slabljenje sinteze kolagena. Koža više nije učvršćena, što uzrokuje pojavu bora.

Također, poznato nam je da fibroblasti igraju veliku ulogu u regulaciji kožne pigmentacije. Naše istraživanje je ukazalo da kod pigmentirane, obnovljene kože, prisutnost ili pak odsutnost fibroblasta, kao i njihova priroda (mlada koža ili koža pod utjecajem fotostarenja) ima utjecaj na pigmentaciju kože. Ukoliko kvaliteta dermisa opadne, aktivnost melanocita se mijenja i dolazi do hiperpigmentacije.

Stoga, fibroblast je ključ u borbi protiv vidljivih znakova starenja kao što su bore, gubitak čvrstoće i pigmentacijski tragovi.

Lancome-Cream-Renergie-Multi-Lift-Ultra-SPF-cream-50ml-000-3614272916371-Open
LANCÔME LANENI EKSTRAKT ZA PODIZANJE KOŽE
AKTIVNI SASTOJAK KOJI CILJA ZNAKOVE STARENJA UZROKOVANE GUBITKOM KOLAGENA

Lancôme, za svoju novu Rénergie Multi-Lift Ultra njegu za lice SPF 20, predstavlja novi sastojak, ekstrakt lanenog sjemena, ekskluzivno iz Francuske te ekstrahiran inovativnim biotehnološkim procesom koji ih pretvara u multi-aktivni spoj obogaćen oligosaharidima, peptidima i polifenolima koji djeluju na znakove starenja uzrokovane gubitkom kolagena koji pomaže u učvršćivanju fibroblasta.

Rezultati govore sami za sebe: u prisutnosti ekstrakta lanenog sjemna, citoskelet fibroblasta se preoblikuje, stanice se šire, a sidrišta fibroblasta se množe.

Stegnute na taj način, stanice se vraćaju u svoje optimalne uvjete za proizvodnju različitih vrsta kolagena:

• +110% za kolagen VII2
• +70% za kolagen XII2
• +72% za kolagen XVI2

Dodatnim testiranjima smo uspjeli ukazati da se proizvodnja melanina smanjuje za 21%2 u prisutnosti Lancômeovog ekstrakta lanenog sjemena.

Poboljšano učvršćivanje fibroblasta i rast proizvodnje kolagena, dovode do glađe i čvršće kože, dok smanjenje proizvodnje melanina otkriva blistave i ujednačene pigmentacijske tragove.


KLINIČKI DOKAZANA TROSTRUKA UČINKOVITOST U SAMO JEDNOJ KREMI
JEDINSTVENA NJEŽNA TEKSTURA ZA SVE TIPOVE KOŽE

Vjeran obećanju da će ženama pružiti najbolju njegu kože kako bi prihvatile svoju ljepotu u svakoj dobi, Lancôme predstavlja Rénergie Multi-Lift Ultra njegu za lice SPF 20, moćnu kremu s inovativnom teksturom koja daje vidljive rezultate, sada obogaćena i sa SPF zaštitom. Gusta, snježno bijela tekstura Rénergie Multi-Lift Ultra Kreme nježno se topi na koži baš kao i prve pahulje snijega, ostavljajući ugodan osjećaj podignute kože svježeg i blistavog izgleda.

Klinički je dokazano te se žene slažu o pozitivnim učincima Multi-Lift Ultra Kreme:

• Koža je vidno podignuta za 28% i 30% čvršća
• Bore su smanjene za 21% a fine linije za 28%
• Veličina tamnih mrlja je smanjena za 30%

Lancome-Cream-Renergie-Multi-Lift-Ultra-SPF-cream-50ml-000-3614272916371-Closed

#lancome #Renergie #LiftYourEnergie

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

I.P.

Novo

Komentiraj