Lancôme Lash Revitalizing Serum

29/09/2020

Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2020. u kategoriji Inovacija godine.

Promijenite svoje trepavice u samo 4 tjedna
Prisutan u svijetu maskare od 1967., Lancôme zna da žene žele što bolji izgled svojih trepavica. Sve više žena koristi ekstenzije trepavica, podiže ih, boja ili čak koristi umjetne trepavice. Ipak, s vremenom ovi postupci-kao i prirodno starenje —ugrožavaju duljinu, debljinu i gustoću trepavica.

Lancôme s ponosom predstavlja obnavljajuće 4-tjedno rješenje za žene, revitalizirajući serum za trepavice. Inspiriran znanošću o keratinu, ovaj serum je nastao nakon više od 50 godina Lancôme stručnosti o trepavicama u inovativnoj formulaciji za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Osjećaj jačih, gušćih, debljih trepavica nakon 4 tjedna. Pripremite se za revitalizaciju trepavica.

Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice

Potpuni preokret trepavica
Svi tipovi trepavica podložni su oštećenjima uzrokovanim starenjem, ekstenzijama, bojanjem ili podizanjem trepavica. Poznato je da ovi faktori utječu na gustoću, duljinu i debljinu trepavica. Vrijeme je za preokret s revitalizirajućim serumom za trepavice: njegujućom formulom i aminokiselinama za revitalizaciju i učvršćivanje trepavica. Naše trepavice i kosa su sastavljeni od keratina koji se sastoji od aminokiselina. Inspiriran znanošću keratina za kosu, Lancôme je izabrao četiri aminokiseline koje su prirodno najzastupljenije u keratinu (tj. trepavicama), kako bi razvio snažnu formulu koja se sastoji od: argina, glutaminske kiseline, prolina i serina. Da bi stvorili snažnu, revitalizirajuću njegu trepavica, ekstrakt tigrastae trave je dodan formuli uz hijarulonsku kiselinu. Rezultat je moćna doza koja pruža osjećaj čvršćih i revitaliziranih trepavica.

lashserum-142

Dokazana učinkovitost
Kreiran na temelju Lancômeove jedinstvene moći prilagodbe i inovacije, novi revitalizirajući serum za trepavice je oftalmološki testiran i pogodan za osjetljive oči i osobe koje nose leće. Uz primjenu dvaput dnevno Lancôme revitalizirajući serum za trepavice donosi potpuni preokret trepavica u samo 4 tjedna. Testovi potrošača nakon 4 tjedna1: 90% je reklo da oštećene trepavice izgledaju obnovljeno 88% je reklo da trepavice izgledaju njegovano 87% je potvrdilo osjećaj čvršćih trepavica 80% je reklo da manje gubi trepavice prilikom skidanja šminke 78% je reklo da su trepavice gušće Klinički testovi nakon 8 tjedana, serum je postigao: +17.9% povećanje vitalnosti +12.5% povećanje površine Nanesite serum dvaput dnevno od korijena do vrhova i duž gornje i donje linije trepavica, pričekajte 1,5 minuta prije nanošenja šminke.

Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice 05122019--659

Savršeno pakiranje za iznimno koncentriranu formulu
Jedna iznimno koncentrirana formula koja sadrži 4 aminokiseline: novi revitalizirajući serum za trepavice zlatne nijanse u pakiranju u obliku ampule. Na vrhu je kapa s potpisom Lancôme ruže, gladak, bijeli aplikator grli linije trepavica i omogućuje preciznije nanošenje tako da čak i teško pristupačne trepavice dobivaju intenzivnu dozu jačanja i njege koja im je potrebna.

Lancôme Lash Revitalizing serum za trepavice

#lancome #RefuelAndReplay #LashRevitalizing

Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj