Lancôme Idôle

19/09/2019

Lancôme Idôle ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Najbolji ženski miris godine

Lancôme predstavlja Idôle, ženstveni miris za novu generaciju 

ŽENSKI PARFEM GODINE Idôle the new feminine fragrance by Lancôme
Lancôme nam predstavlja svoj novi parfem za žene, Idôle, uz novo lice ovog brenda koje ga savršeno utjelovljuje – američku glumicu, pjevačicu i modni autoritet, Zendayu Coleman.

Zendaya, the new face of Idôle by Lancôme

„Iznimno mi je drago što predstavljam ovaj novi parfem Lancôme. Idôle je miris sa značenjem. Sviđa mi se što je svjež i lagan. Izbirljiva sam kada je riječ o parfemima, a Idôle miriše apsolutno neodoljivo i stoga ga obožavam”, izjavila je Zendaya Coleman.


MIRIS SAMOPOUZDANJA I ŽENSTVENOSTI UZ KOJI ĆETE POKORITI SVIJET


Novi mošusni i cvjetni chypre miris stvorile su tri parfumerke: Shyamala Maisondieu, Adriana Medina i Nadège Le Garlantezec. Esencija ružinih latica iz održivog uzgoja u turskoj provinciji Isparta ekskluzivno je proizvedena za Lancôme. Uz vrtne ruže uzgojene u Francuskoj, savršeno se uklapa s notama bergamota, kruške i španjolskog jasmina iz Indije te donosi dašak „čistoće i sjaja” uz koji svaka žena može započeti svoju priču.

Raskošan i blag, svjež i zavodljiv, Idôle je miris koji poručuje mnogo i blješti na svjetlu.

nouveau_feminin_2019_nm_visuel_mantra_1_V2-9-16

On utjelovljuje novu originalnu viziju uspjeha – viziju koja ne razjedinjuje svojim prkosom konvenciji, već ujedinjuje i nadilazi je. Uz to, bočica za Idôle koju je osmislio arhitekt i industrijski dizajner Chafik Gasmi odaje počast tehničkom razvoju i inovacijama industrije. Naime, bočica mirisa Idôle debljine svega 15 mm jedna je od najtanjih u svijetu.

Françoise Lehmann, predsjednica globalnog brenda Lancôme, poručuje: „Uzbuđeni smo što smo uspjeli stvoriti miris za novu generaciju žena koje propituju status quo, oslobađaju se tradicije i mijenjanju pojam uspjeha. Ta nova samouvjerenost koja ih povezuje i uz koju rastu potiče ih da ljestvicu svaki put podižu sve više. Lancôme strateški lansira miris Idôle i iznimno nam je zadovoljstvo svijetu ga predstaviti uz Zendayu.”


Idôle je dostupan u nekoliko bočica koje možete ponovno napuniti (od 25 ml, 50 ml i 75 ml) na malim fontanama parfema – “La Recharge” – kojima će biti popraćen na odabranim prodajnim mjestima.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji NAJBOLJI MIRIS GODINE.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj