Lamborghini među uređajima za uklanjanje dlačica: SmoothSkin Bare Fit u sekundi će riješiti sve vaše čupave probleme

28/09/2021

SmoothSkin Bare Fit IPL sustav za uklanjanje dlačica ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Gadget.

“Nije lako biti žena”, izjava je koja je svima toliko očita da će se s njom složiti i frajeri. Uz 101 kozmetički tretman na našem kalendaru, uklanjanje dlačica gotovo nam sigurno svima oduzima puno više vremena nego što bismo zapravo željele izdvojiti, a da i ne pričamo u boli pretrpljenoj na brojnim tretmanima u nadi da će glatke noge, bikini zona ili neko drugo područje na našem tijelu ostati glađe malo duže.

I tako svakog dana, tjedna ili mjeseca.

Pitanje je, što kada bismo sve to vrijeme iskoristili za bilo što drugo? I, iako nećemo moći vratiti vrijeme izgubljeno do sada, SmoothSkin Bare Fit mogao bi se pobrinuti za sve one sate potrošene u budućnosti.

keeps you

Riječ je o naprednom IPL sustavu za uklanjanje dlačica koji glasi kao najbrži IPL sustav na tržištu. Osim što je najbrži, SmoothSkin Bare Fit je ujedno i najsigurniji uređaj koji garantira trajno smanjenje dlačica u samo četiri tjedna.

To znači da sa sto bljeskova u minuti, cijelo tijelo (noge, bikini liniju i pazuhe) možemo tretirati u samo 10 minuta. Ne znamo za vas, ali ovo je zaokupilo našu pažnju.

hair removal times

Kako radi?

SmoothSkin Bare Fit je dizajniran kako bi pomogao prekinuti ciklus rasta dlačica:

1. Svjetlosna energija se prenosi kroz površinu kože i apsorbira se u melaninu prisutnom u dlačicama.

2. Apsorbirana svjetlosna energija pretvara se u toplinsku energiju (ispod površine kože), onesposobljavajući folikul dlake te sprječavajući daljnji rast.

3. Tretirane dlačice prirodno ispadaju tijekom razdoblja koje može varirati od nekoliko dana do 1-2 tjedna, ovisno o pojedincu.

4. Naš jedinstveni Skin Tone Sensor (Senzor za ton kože) osigurava da je tretman siguran te da uređaj bljeska kada je vaš ton kože kompatibilan

uređaj

Je li pogodan za mene?

SmoothSkin Bare Fit pogodan je za većinu tonova kože i boja dlačica, ali se ne preporučuje za vrlo tamnu kožu ili vrlo svijetle dlačice na tijelu. 

Preporučujemo da koristite svoj SmoothSkin uređaj samo jednom tjedno tijekom 12 tjedana, a zatim nadopunite svakih 2-4 tjedna kako biste ostali bez dlačica.
Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj