Lakova za nokte baš kao ni cipela ne možemo imati previše! A najljepše nijanse ove jeseni stižu iz zemlje jednoroga!

16/09/2019

Ove će godine jesen na našim noktima biti čarobna i iskričava i ni najmanje dosadna!

Ljeto samo što nije otišlo na put, jesen tek što nije pokucala na naša vrata. I baš kao što se s prvim hladnijim danima mijenjaju naše beauty navike i sadržaj naših kozmetičkih torbica namijenjen njezi kože, srce nam počinje titrati zbog nekih novih nijansi i boja iz svijeta dekorativne kozmetike.

A moramo priznati kako nam je srce opasno zatitralo od najnovije OPI kolekcije lakova za nokte, inspirirane šarmantnom Škotskom, zemljom Vikinga i jednoroga, crvenokosih uvojaka, tartana, predivnih boja prirode i jednako predivne arhitekture.

1

A Little Guilt Under the KiltGood Girls Gone PlaidNessie Plays Hide & Sea-kGrabs the Unicorn by the HornYou’ve Got That Glas-glowRed Heads Ahead samo su neke od 12 nijansi iz kolekcije koje jednako oduševljavaju imenima nijansi, kao i samim bojama koje variraju od punih, zagasitih, gustih i jarkih nijansi do onih sedefastih obogaćenih sjajnim česticama koje izgledaju baš kao da ste iz zagrabili teglicom nakon što je pored vas proletio jednorog.

4

Svako godišnje doba i sezona nose neke svoje boje, uzorke i trendove, no ako je suditi po ovoj kolekciji, ove će godine jesen na našim noktima biti čarobna i iskričava i ni najmanje dosadna!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj