La PIEL Sugar Babe: Šećer kojega se nikada nećemo morati odricati

28/09/2021

La PIEL Sugar Babe ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Njega tijela.

Možda je tajna u njegovom neodoljivom zlatnom izgledu ili pak mirisu zbog kojega bi ga najradije pojeli, a možda je tajna i u super njegujućim kraljevskih uljima zbog kojega je La PIEL Sugar Babe piling za tijelo omiljeni piling za tijelo mnogih Cosmo djevojaka.

Ovaj piling za tijelo s potpisom Lane Jurčević sadrži čak 7 kraljevskih ulja, a to su arganovo ulje, avokado ulje, bademovo ulje, ulje jojobe, ulje breskve, ulje makadamije, ulje mrkve i ulje pšeničnih klica. Piling sadrži i shea maslac, a obogaćen je i vitaminom E uz dodatak cvijeća koje imaju umirujući učinak na kožu.

sugar babe

Piling za tijelo stoji iza za nevjerojatno mekane, nahranjene, glatke i mirišljave kože. Piling obnavlja površinski sloj kože i potiče je na samoregeneraciju i time pomaže kod uraslih dlačica, manjih strija, manjih ožiljaka, hiperpigmentacije i ostalih nepravilnosti na koži.

Uz to je i potpuno prirodan te bez ikakvih štetnih sastojaka, nije testiran na životinjama i ručni je rad proizveden u Hrvatskoj.

Piling za tijelo koji će Vašu kožu učiniti mekanom, nahranjenom, glatkom i mirišljavom. Piling obnavlja površinski sloj kože i time pomaže kod uraslih dlačica, manjih strija i manjih ožiljaka, hiperpigmentacije, strawberry legs.. Regenerira, hrani i zaglađuje suhu i osjetljivu kožu tijela.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj