L'Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create

08/10/2019

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2019. u kategoriji Šampon za kosu

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create

Tajna novog Pro Fibera leži u jedinstvenoj kombinaciji dva aktivna sastojka - aminosilana, koji djeluje iznutra restrukturirajući korteks te kationskog polimera, koji djeluje izvana i obnavlja mekoću kose prodirući u njenu unutrašnjost kroz nanometričke pukotine u vlaknu. L'Oréal Professionnel Pro Fiber uz pomoć APTYL100 molekule prodire duboko u srž oštećene kose.

L'Oréal Professionnel Pro Fiber Re-Create
 
APTYL100 molekula sadrži mineralni dio koji stvara mrežu unutar vlakna kose, dok onaj organski  pomaže molekuli da se primi čvrsto uz vlakno kose. Što je kosa oštećenija, djelovanje molekule je dugotrajnije i učinkovitije, a aktivira se svakim šamponiranjem. Pro Fiber od sada dolazi u dvije linije Re-Create i Reconstruct, ovisno o stupnju oštećenja, a sastoji se od samo dva proizvoda - šampona i maske. Posebnost snažnije formule maske dva u jedan očituje se u moći obnavljanja svih tipova kose. Re-Create je prva dugotrajna njega s aminosilanom za poboljšanje i obnovu tanke i oštećene kose, koja obnavlja stanjeno vlakno i korteks te puni kosu čineći ju gušćom. Linija Reconstruct osmišljena je ciljano za dugotrajnu njegu kose, koja je pod utjecajem čestih i agresivnih procesa izrazito oštećena.

Sviđa vam se?

Dajte mu glas ovdje u kategoriji ŠAMPON ZA KOSU.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj