L'Oréal Paris True Match u ulozi nevidljive podloge s itekako vidljivim rezultatima

23/09/2021

L'Oréal Paris True Match ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Puder.

I najtiši fanovi make upa znaju kako dobra podloga čini i više od pola obavljenog posla. Štoviše, čista i besprijekorna koža gotovo da i ne traži ništa više. No, naša koža dolazi u različitim tonovima zbog čega je ponekad posebno teško pronaći nijansu pudera koja će nam savršeno odgovarati. Jesmo li zbog toga često žrtve “maski” u pomalo narančastim tonovima? Nažalost da. Pa čak i uz silan trud koji ulažemo u svoj izgled, pogoditi onu nijansu pudera koja će doista laskati našem tenu puno je kompliciranije nego što mislimo.

To zna i L'Oréal Paris koji već neko vrijeme radi na megapopularnoj True Match liniji pudera, onoj koja se savršeno stapa s bojom i teksturom naše kože, a zbog čega ga beauty urednici diljem svijeta itekako obožavaju.

Naime, jedinstvena formula True Match pudera dolazi u nijansama koje su savršeno prilagođene prirodnim tonovima kože te se stapaju s kožom ne ostavljajući vidljive prijelaze što ga čini apsolutnim miljenikom mnogih kozmetičkih torbica.

true match

Iako je na beauty sceni već nekoliko godina tijekom kojih se pojavilo pregršt novih pudera koji su obećavali isto ili čak više, L’Oreal Paris True Match još uvijek je jedan od najboljih pudera koji možete pronaći na policama najbliže drogerije, osobito ako tražite puder koji će izgledati jednako dobro uživo i na fotografijama. U pregršt različitih nijansi među kojima će svatko pronaći svoj true match, L’Oreal Paris puder kojeg obožava na stotine tisuća žena diljem svijeta prilagođava se ne samo nijansi naše kože, već i njezinoj teksturi zbog čega stvara make up podlogu prirodnog izgleda i s efektom ujednačenog tena.


Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj