Kylie Jenner (napokon) u Hrvatskoj

10/05/2020

Njezina nova linija kozmetike stiže kod nas!

Dosad smo njezine ruževe Lip Kit morali naručivati preko kojekakvih američkih web-shopova (i plaćati carinske pristojbe), zlostavljali svakoga tko je išao preko bare da nam donese jednu od njezinih paleta, no sada ćemo sve to moći naručiti (i vidjeti uživo prije nego što kupimo) i u Hrvatskoj.

Naime, parfumerije Douglas su upravo objavili da Kylie Jenner kozmetika, Kylie Skin, stiže kod njih 22. svibnja (što znači, slijedeći petak!)

Kylie Jenner je lansirala svoj make-up brend Kylie Lip Kits 2015., i tada je nudila samo slavne Lip Kitove koji su se prodavali kao alva, zatim je slijedeće godine preimenovala svoju kompaniju u Kylie Cosmetics, 2018. je časopis Forbes njezin brend procijenio na 800 milijuna dolara, a 2019. je poznati kozmetički mogul Coty, kupio 51% udjela brenda Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner je pokrenula vlastitu liniju proizvoda za njegu kože Kylie Skin 22. svibnja 2019. Njezin je cilj bio stvoriti pristupačnu i lako dostupnu liniju sigurnih i učinkovitih proizvoda za njegu kože ljudi svih dobnih skupina.

43BDB060-7636-4699-9BA8-F26FBD2AA44C

Prva i glavna linija, koja se rasprodala u svega par minuta, sastojala se od šest proizvoda koji su sastavni dio dnevne skincare rutine koju koristi Kylie – pjena za čišćenje lica, piling za lice, hidratantna krema, krema za oči, toner za lice i Vitamin C serum.

KYLIE SKIN LINE

Proizvodi su veganski, nisu testirani na životinjama, te su bez glutena, sulfata i parabena. Osim toga, dermatološki su ispitani. Od lansiranja prve linije proizvoda, Kylie je još predstavila svoju liniju za ljetno tijelo u srpnju 2019. godine, a dodatno radi na novim uzbudljivim proizvodima u 2020. godini.

Kylie Skin by Kylie Jenner linija proizvoda biti će ekskluzivno dostupna za prodaju u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr od 22. svibnja.

I.P.

Novo

Komentiraj