KREATIVNI NATJEČAJ: Osvoji editorijal u Cosmu i Rosal Perfect You liniju proizvoda za njegu kože

04/09/2017

Super proizvodi za sve djevojke i žene koje vole jednostavne i praktične all-in-1 proizvode, koje su stalno u akciji, slobodne su i otvorene, prate trendove i vole se zabavljati

Moderno društvo zaokupljeno je pojmom ljepote i savršenstva, a mediji diktiraju kanone ljepote koji se iz desetljeća u desetljeće mijenjaju. Žene, posebice one mlađe, pokušavaju ostvariti te nametnute ideale koji su većini netipični i neostvarivi. U tom procesu, nažalost, često strada njihovo samopouzdanje. Ne smijemo zaboraviti da smo svi različiti i da se možemo mjeriti samo sa sobom te nastojati biti najbolja i najljepša verzija sebe.

Nova linija Rosal Perfect You pruža cjelovitu, ali jednostavnu njegu za usne, lice, tijelo, ruke i nokte koju si svatko može priuštiti te zbog koje se osjeća njegovano, samopouzdano i u trendu. Svi proizvodi u jednom potezu omogućuju dubinsku njegu, učinkovitu zaštitu i brzu primjenu uz očaravajuće arome! Sadrže vrhunske sastojke i pakirani su u praktičnu i privlačnu ambalažu. 

Rosal zna da je svaka od nas savršena na svoj način te nam pomaže da tu ljepotu njegujemo i naglasimo. Otkrij nam kada, gdje i zašto se osjećaš najbolje u svojoj koži, kada si najzadovoljnija sobom?

Snimi i pošalji video ili fotografiju na cosmopolitan@cosmopolitan.hr, opiši nam
gdje si i kako se osjećaš da i mi osjetimo tu atmosferu te osvoji vrijedne nagrade –
4 najkreativnija uratka nagradit ćemo editorijalom u Cosmu i, naravno, novom Rosal Perfect You linijom proizvoda za njegu kože!

 

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj