Kraljevski uvojci: otkrivamo 3 tajne savršene kose Kate Middleton

24/03/2015

Možda ne možemo biti kraljevske krvi, ali to ne znači da ne možemo imati kosu poput princeze. Dajemo vam 3 savjeta uz koje vaša kosa može biti savršena poput njezine.

Kate Middleton svojom je elegancijom i ljepotom osvojila Veliku Britaniju i cijeli svijet, a njezin modni stil utjecao je na žene diljem svijeta, baš kao i njezina, uvijek prekrasna, kosa.

Lijepa vojvotkinja ima prirodno gustu i zdravu kosu, ali i ona se, ne sumnjamo, poput nas običnih smrtnika o njoj mora brinuti i koristiti niz preparata koji ju čine tako zanosnom.

Feniranje tri puta tjedno

Prije odlaska u šetnju Kate svoju kosu ne suši sama. Za pranje i feniranje brine se tim stručnjaka koji čak triput tjedno velikim četkama feniraju kosu lijepe Kate kako bi dobila na volumenu.

Lijepo isfenirana kosa uvijek izgleda urednije i ljepše, s jačim sjajem i volumenom, a frizura traje i do nekoliko dana.

Mali savjet: Na svakom koraku postoje saloni koji pranje i feniranje nude po iznimno pristupačnim cijenama, a ako ne želite davati novac na fen frizure, nabavite fen sa četkom i sami fenirajte svoju kosu ili zamolite frendicu.

Zdravi vrhovi

Kosa Kate Middleton uvijek je zdrava i jednake dužine i to zato što Kate svakih 6 tjedana krati vrhove kako bi joj kosa uvijek izgleda zdravo.

Mali savjet: Skraćivanje vrhova je vrlo važno. Imate li gustu kosu koju želite puštati slobodno ju šišajte svakih 9 tjedana, ali zapamtite – što je kosa tanja, s dužinom izgleda slabije.

Tretman za opuštanje kovrča

Jeste li znali da je kosa lijepe Kate prirodno kovrčava? Kako bi dobila frizuru s laganim valovima, Kate koristi proizvode za kosu koji uklanjaju elektricitet i redovno odlazi na tretmane s keratinom. Brazilski tretman keratinom kosu može držati pod kontrolom i do 14 dana.

Mali savjet: Muči li vas elektricitet ili neukrotiva kovrčava kosa, proizvode s keratinom možete nabaviti u brojnim trgovinama i pristupačnim cijenama.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj