Kome još treba salon? Valovita francuska manikura najtrendi je lockdown trik

19/01/2021

I dok se diljem svijeta saloni ponovno zatvaraju, mi ovdje uspješno sve svoje limune cijedimo u osvježavajuće limunade.

Kad smo prvi put poljubili vrata frizerskih salona, u panici smo razmišljali kako ćemo se igdje pojaviti s užasnim izrastom, a onda je došla Billie Eilish i ogroman izrast postala je frizura godine.

A kada smo se i službeno morali pozdraviti sa savršeno geliranim noktima, društvene mreže odjednom su vrvjele raznoraznim idejama uz pomoć kojih ne moramo zaboraviti na lijepe i uredne ruke. Potpuno ludi od puke dosade i činjenice da već mjesecima nismo vidjeli nijedno drugo lice osim ona naših članova obitelji, svatko od nas pronašao je način za bijeg od stvarnosti. I dok su neki otkrivali nove glazbene umjetnike ili bingeali omiljene serije, drugi su osmišljavali nove viralne trendove.

Jedan od njih je i svojevrstan “twist” na francusku manikuru i to u doslovnom smislu te riječi pa, ako do sada još uvijek niste naletjeli na ovaj novi i potpuno zabavan način ukrašavanja noktiju, dopustite da vam ga predstavimo.

View this post on Instagram

A post shared by (@thegelshack_)

Riječ je o valovitoj francuskoj manikuri koja pomalo podsjeća na otopljen sladoled, a volimo ju upravo zato što je drukčija, originalna i savršeno nesavršena što znači da nitko ne očekuje da će baš svaki nokat izgledati isto odnosno super uredno.

View this post on Instagram

A post shared by Tarshan (@her_design_studio)

I, iako to ne znači da išta manje žudimo za ponovnim odlascima u salon gdje ćemo slobodno tračati bez ikakve nervoze i maske, istovremeno uživajući u danu posvećenom samoj sebi, rado prihvaćamo nove prijedloge uz koje će još jedan dan u ovome svijetu ipak biti nešto zabavniji.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj