Koju frizuru odabrati ako imate tanku kosu?

02/03/2017

Neke frizure stajat će vam bolje od drugih - evo i zašto!

Problem tankih vlasi muči veliki broj djevojaka, a uz pomoć dobrog stiliziranja moguće je makar prividno postići toliko željenu gustoću.

Iako frizeri nisu čarobnjaci koji od vaše kose mogu napraviti sve što zamislite, jer to ipak zavisi i od kvaliteta same vlasi, ponekad sa pravom frizurom mogu zaista izvesti čudo. Ako imate tanku kosu i želite postići volumen, donosimo vam četiri frizure koje će i najrjeđoj kosi dati gustoću.

Asimetrični valoviti bob

Blago asimetričan bob koji se spušta prema ramenima sam po sebi daje volumen, a ukoliko kosu uvijete dobit ćete dodatnu gustoću. Ova frizura najzahvalnija je za dame koje muku muče s rijetkom kosom i što je bob kraći, kosa će djelovati gušće.

Ako je kosa kraća, osim volumena dobit ćete i ljepši i izduženiji profil. Blagi valovi umjesto pravilnih kovrča, ovoj frizuri daju punoću.

Duga stepenasta frizura

Ako se ipak ne želite odreći duge kose, svakako je ošišajte stepenasto jer će tako dobiti i volumen i punoću. Frizer za ovakvu frizuru mora teksturu podariti vrhovima i stanjiti ih kako ne bi otežali vlasi kod korijena. I kod ovog stylinga preporučuju se blagi valovi kako bi podigli kosu od tjemena i dali joj živost i volumen.

dd


Izvor: Elle.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj