Ovo je make-up korak koji KKW uvijek preskače

03/06/2020

Njezin vizažist odaje nam tajnu...

Lijepi pozdrav iz redakcije Cosmopolitana. Danas imamo jednu novu make-up lekciju iz školice Kardashian-Jenner. Nadamo se da ste spremni za još jednu make-up mudroliju, bez ikakve ironije.

Naravno, vizažist Kim Kardashian, Mario Dedivanović (aka @MakeupbyMario) naše je nepresušno vrelo znanja o šminkanju zahvaljujući njegovoj 20+ karijeri u industriji.

Nedavno je na svom Instagram profilu objavio live video u kojem nam je podijelio još nekoliko zlatnih lekcija, a u slučaju da ste ih propustili, tu smo da bismo vam prenijeli informacije.

Ne samo da nam je rekao sve o podlogama, puderima, i ostalim osnovama, već i o jednoj drugoj zanimljivoj temi, a to su primeri, iliti podloge koje mnogi nanose prije nego nanesu tekući puder.

Na pitanje "Primer - da ili ne?", Odgovorio je slijedeće:

“Obično ne koristim primer za lice, ne... jednostavno volim prije nanijeti neku emolijentnu hidratantnu njegu. Volim staromodni način -kremu ispod šminke."

View this post on Instagram

#metgala memories 2015 - China: Through the Looking Glass. @kimkardashian hair @peter.savic #MakeupByMario

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on

Ipak, spomenuo je i primere za kapke, koji po njemu imaju više smisla jer su manje povezani sa manipulacijom teksture i više s držanjem sjenila - nešto što je neophodno kada radite s vrstama svjetlucavih i smokey nijansi koje često nosi Kim Kardashian.

Osim toga, Mario je također sa svima podijelio vlastitu metodu nanošenja sjenila u slučaju da vam je primer nedostupan.

"Ponekad za kapke koristim primer, a neki puta stavim i korektor ili tekući puder umjesto njega."

Zanimljivo, Mario je ipak otkrio jedan jedini primer koji ga je uspio osvojiti.

"Jedini primer koji moram reći da koristim u posljednje vrijeme je primer Tatcha, Silk Canvas ... taj jako volim."


Ako ste zapeli na riječi “emolijentna krema”, to su kreme, losioni, njega za lice koja sadrži masti koje sadrže sastojke koji pomažu u zaštiti kožne barijere i / ili joj pomažu da zadrži vodu, poput uree, lipida, glicerola, mliječne kiseline i nekoliko drugih.

Kate Pasola, I.P.

Novo

Komentiraj