Kako zabljesnuti na partyju? Beauty blogerica Ivana Panek ima sjajne ideje

21/12/2021

Možda nam u posljednje vrijeme u životu i nije uvijek jako blještavo, ali mi imamo nešto stvarno sjajno uz što je nemoguće ne misliti na radost, tulume, druženje i optimizam. Naime, nismo mogli ne primijetiti kako u svijetu makeup-a sve prišti od sjaja. Napokon! Zato smo se s tolikim oduševljenjem „uhvatili“ party trenda kojeg obožavaju beauty influencerice s jednim, jedinim ciljem: da u nekoliko lakih koraka zabljesnemo na partyjima kojih, usprkos svemu, itekako ima. Posebno nam je za oko zapeo YouTube video Avonove blogerske beauty ambasadorice Ivane Panek  koja nam je dodatno otkrila ponešto o sjaju kojeg, u najmanju ruku, svi zaslužujemo.

4 sjajna savjeta beauty blogerice

Sjaj u očima
Za vrijeme blagdana preporučam istaknuti oči brončanim i zlatnim nijansama sjenila, pogotovo ako imaju shimmer u sebi. Sjajan primjer za ovo su nijanse iz nove Avon Glimmering Gems palete. Mislim da će se slagati sa svim bojama očiju! Look upotpunite olovkom za oči: osobno često odabirem smeđu ili crnu nijansu, no u vrijeme blagdana se volim poigrati i sa srebrnom kao i zlatnom.
1226488-GS-001-GD-MAY1821-WEB
I naravno ništa bez dobre maskare: nova Unlimited drama maskara je odličan odabir za sve cure koje volje lijepo produljivanje i razdvajanje trepavica!
Nude poljupci u ponoć
Matt ruževi su mi uvijek odličan odabir u ovo vrijeme od klasičnih crvenih do matt nude nijansi koje su odlične kad već imate naglašene oči. Tako će fokus ostati na shimmeru i sjaju očiju, no usne će se prekrasno se slagati uz cijelu priču.
usne i nokti
Šljokice na noktima
I za kraj blagdani nisu blagdani ako ne obojite i svoje nokte: dozvolite im da šljašte šljokice! A Avon trenutno ima u ponudi čak 4 divne nijanse koje će izgledati super samostalno na noktima kao i završni lak na tvoju omiljenu nijansu! 

Ako još niste odabrali darove za blagdane (da,da ima nas još!) ili želite iznenaditi samu sebe, svečano vas pozivamo da uđite u svijet blještavila i ostvarite sve svoje snove.

 Sadržaj nastao u suradnji s brandom Avon 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj