Kako utjecati na miris vagine?

14/02/2016

Nije tajna da sve što jedemo i udišemo utječe na miris vagine, da su vegetarijanke u blagoj prednosti, no definitivno je najbolja vijest što na miris možemo utjecati pravim izborom namirnica.

Ok, da vagina doista ne miriše po ružama, to već znamo i sami, no jeste li znali da njezin prirodni miris varira iz dana u dan, iz situacije u situaciju, pa tako nakon seksa miriše na mošus, tijekom ciklusa ima malo metalan okus, nakon sporta se osjeti po znoju, a nakon lude noći u kojoj ste plesali u dimu i alkoholu pomalo miriše na pepeljaru.

Nije tajna da sve što jedemo i udišemo utječe na miris vagine, da su vegetarijanke u blagoj prednosti, no definitivno je najbolja vijest što na miris možemo utjecati pravim izborom namirnica. Kako? Tako što ćemo u prehranu uvrstiti kivi, mango, ananas, maline i borovnice, ali i probiotike kao što su kefir, miso, kimchi i kiseli kupus. Naravno, ne zaboravite unositi što više tekućine, po mogućnosti vode, jer će ona ublažiti sve intenzivne mirise i pobrinuti se za pravi omjer vlažnosti. Ako vas prejaki mirisi i dalje muče i ne pomaže nijedna dijeta koju ste isprobali, trebali biste posjetiti ginekologa. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj