Dragi Cosmo, kako da popunim obrve?

29/07/2020

Imamo odgovor!

Naša opsesija obrvama, čini se, neće splasnuti. Želimo ih velike, upečatljive i lijepe. Sharon Lee iz salona za obrve u Sydneyju osoba je kojoj se može vjerovati. A ona tvrdi da stvari treba prepustiti profesionalcima.

“Ako to pokušate raditi sami, najvjerojatnije ćete se zanijeti i pogriješiti”, kaže nam Lee. A kad vam profić napravi idealan oblik, kod kuće se možete igrati bojenjem i popunjavanjem obrva do mile volje. “Uređene su obrve ključne jer one uokviruju lice”, tvrdi Zoe Boikou, osnivačica brenda Zoeva Cosmetics, koja uvijek pri odabiru sjenila ili olovke za obrve savjetuje za nijansu svjetliju boju od prirodne boje dlake i preferira pepeljaste nijanse.

“Nemojte biti previše hrabri u početku. Već nakon prvog poteza odmaknite se od ogledala i pogledajte situaciju. Uvijek naknadno možete dodati boje”, savjetuje Boikou.

U svakom slučaju, obrve uvijek treba pročešljati maskarom za obrve. Ako ste jedna od onih koji “doslovno nemaju obrve”, možda bi bilo bolje investirati u polutrajnu tetovažu. Metoda trostrukog sloja polutrajne tetovaže može trajati i do godinu dana i izgleda kao prava dlaka.

ISPROBAJTE:

Sa svojom superfinom spiralnom četkicom i dugotrajnom formulom, ova “maskara” za obrve oblikuje savršeno nijansirane obrve sa svojom dugotrajnom i inovativnom gel formulom.

Zoeva Graphic Brow Fix

Zoeva Graphic Brow Fix, 89,90 kn, douglas.hr


Ovaj vodootporni gel fiskira i začešljava obrve, a idealan je za početnice.

bobbi brown Natural Brow Shaper & Hair Touch Up

Bobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair Touch Up, 219 kn, douglas.hr

 

Ova paleta na lijevoj strani ima mat vosak namijenjen oblikovanju i bojenju linije obrva. S desne strane ima puder koji omekšava sjene za prirodniji završni rezultat.

Chanel La Palette Sourcils

Chanel La Palette Sourcils, 436 kn, chanel.com

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj