Kako miriše Ryan Reynolds?

08/04/2019

"Pitajte Armanija!"

Giorgio Armani uvijek je znao odabrati muškarca za svoje reklamne kampanje muških parfema. Kada se Armani Code prvi put pojavio davne 2004., njegovo je zaštitno lice bio je venezuelanski model Enrique Palacios, zatim su jedni od najtraženijih modela današnjice Simon Nessmann i James Morgan nastupali u glavnoj ulozi za miris Acqua di Gió, a 2014. Giorgio je za Armani Code odabrao zvijezdu Star Treka, Chrisa Pinea.

RYAN REYNOLDS 1

Ryan Reynolds, kanadski je ljepotan kojeg je časopis People prozvao najseksepilnijim muškarcem godine. Glumačka zvijezda i producent nominiran za nagradu Golden Globe za film "Deadpool" studija 20th Century Fox, koji je srušio sve rekorde, jedan je od najtalentiranijih glumaca današnjice. Besprijekorno utjelovljuje likove u različitim žanrovima, bilo da je riječ o drami, akciji ili komediji.

RYAN REYNOLDS 2

Reynoldsova karijera je u stalnom usponu, a opus filmova u kojima je nastupio u glavnoj ulozi zaista je impresivan: od akcijske komedije "Čuvaj me s leđa", preko trilera "Trag života", "Sigurna kuća" i "Živ zakopan", drama "Green Lantern", "Žena u zlatu" i "Groznica u Mississippiju" te horora "Horor u Amityvilleu", do komedija "U tuđoj koži" i "Prisila na brak“" Kada je riječ o nadolazećim projektima, producirao je i igra glavnu ulogu u filmskoj adaptaciji detektivske društvene igre "Clue", te u iščekivanom novom filmu Michaela Baya "6 Underground" koji će na zimu 2019. biti prikazan na Netflixu.

"Kao simbol modernog, potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca: zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije“, izjavio je Giorgio Armani povodom objave.

RYAN REYNOLDS 4

Prva kampanja s Reynoldsom u glavnoj ulozi posvećena je novom mirisu iz linije Armani Code, Armani Code Absolu. Film je režirala Reed Morano, dobitnica nagrade Emmy za seriju "Sluškinjina priča", dok je za fotografije zaslužan Matthew Brookes.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj