Kako miriše budućnost? Paco Rabanne Phantom poziva nas na međugalaktičku zabavu na kojoj možemo biti tko god želimo

28/09/2021

Paco Rabanne Phantom ove je godine nominiran za Cosmopolitan Beauty Awards 2021. u kategoriji Najbolji muški parfem godine.

Zakoračite u galaksiju Paco i pridružite se međugalaktičkoj zabavi na koju su svi pozvani.

Bez obzira s koje planete dolazite, bez obzira tko ste, ovdje možete biti tko god želite. Budite samopouzdani, potaknuti osjećajem dobre energije. Phantom je spoj futurističke tehnologije i tradicionalne izrade parfema. Čisti miris napravljen od etički ubranih i ekološki prihvatljivih sastojaka, koji u vama bude energiju, samopouzdanje i seksepil.

paco rabanne

Orijentalno aromatičan i prije svega miris za odvažne, strukturiran je oko tri glavna sastojka koja mu daju njegov izvanzemaljski, iznenađujući potpis. Svježe, energične i pjenušave gornje note citrusa, zatim opojna, kremasta lavanda koja mu daje karakter nalazi se u srcu, dok mu mirisni potpis i postojanost pruža seksi drvenasta, začinjena i tajanstvena vanilija u baznim notama. Hrabar poziv da zakoračite izvan uobičajenog i proslavite život.

Futuristički i radikalno drugačiji aromatični miris, Paco Rabanne Phantom stvoren je iz sukoba između luksuzne izrade i nove tehnologije. Otkrijte prvu povezivu bočicu! Svojim pametnim telefonom spojite se na NFC čip u poklopcu mirisa i otkrijte svijet svog "wingman-a". Koristeći vrhunski kreativni postupak za odabir sastojaka stvorena je veganska formula i miris s notama zarazne kremaste lavande koji se stapa s energizirajućim limunom i seksi drvenom vanilijom kako biste se osjećali energično, snažno, samopouzdano i seksi.Sviđa vam se ovaj proizvod?

Dajte mu glas ovdje.

S.S.

Novo

Komentiraj