Kako koristiti AlpStories ulja?

21/05/2015

U AlpStoriesu su spojili do sada naizgled nespojivo – prirodne sastojke izuzetne kvalitete i vrhunsku tehnologiju te na taj način omogućili kreiranje prirodne personalizirane kozmetike. A sada je vrijeme da naučite I kako pravilno odabrati ulje baš za vaš tip kože

Prevenstveno je važno da mješavine ulja budu usklađene. Najbolje je kombinirati nekoliko vrsta biljnih ulja, jedno biljno ulje gotovo nikada nije dobar izbor niti za jedan tip kože, pa ako želite isprobati prirodna ulja u njezi kože i vidjeti odgovara li vam taj način odaberite nekoliko biljnih ulja. Korištenjem samo jednog biljnog ulja vrlo brzo ćete doći do zaključka da ulja ne odgovaraju vašoj koži.

Zapravo, nisu ulja kriva već način na koji ste ih koristili. Ulja se nanose na način da nekoliko kapi uljne mješavine utrljate u vlažnu kožu koju ste najprije naprskali hidrolatom prema tipu kože.

Y

Obično se koriste navečer, a za dnevnu njegu se koristi aromakrema (ili krema po izboru).
Na početku sam naglasila da je važno korisiti hladno prešana i nerafinirana biljna ulja sa ispravnim rokom trajanja. Ukoliko ulje promjeni miris vjerojatno je oksidiralo (užeglo) i više nije sigurno za upotrebu.

Više o AlpStories proizvodima i savjetima saznajte OVDJE!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj